Energi Norge

Innhold

Knytt kontakt med studentene på NTNU

Nyhet, Rekruttering og kompetanse

Publisert

studenter møter næringslivet på karrieredag

Bli med på Energidagen 25. oktober, årets viktigste møteplass mellom energisektoren og studenter fra Energi- og miljøstudiet på NTNU. Foto: Energi Norge

Energidagen er det perfekte sted for å profilere din bedrift overfor fremtidens arbeidstakere. Her møtes studenter, fagmiljø og næringsliv for å utveksle erfaringer, kunnskap og inspirasjon.

– Energidagen har utviklet seg til å bli årets viktigste møteplass mellom næringslivet og studenter. Her er det gode muligheter for å møte høyt motiverte og ambisiøse studenter, sier kompetanserådgiver Brynhild Totland i Energi Norge.

Energidagen arrangeres årlig og er Energikontaktens samlende arena for samspillet mellom energisektoren og Energi- og miljøstudiet ved NTNU. Årets arrangement avholdes på NTNU Gløshaugen 25. oktober. 

På programmet i år står blant annet spennende presentasjoner om "Norge som grønt batteri" og "Hydrogen som energibærer". I tillegg vil det bli god tid til mingling på standene til utstillerne.

– Som utstiller på Energidagen får man presentere bedriften sin for flinke studenter, og man kan gjennomføre speedintervjuer hvis det er ønskelig. Studentene som deltar er interessert i å utforske hvilke muligheter de har etter endt studietid, og dette gir gode muligheter for rekruttering, avslutter Totland.

Vil din bedrift være med på Energidagen 2018? Meld deg på her.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: