Energi Norge

Innhold

Ukens innblikk: Kundedialog i skibakken

Bilde av to personer i skibakken

Foto: Thomas Gundersen / Gudbrandsdal Energi

Hver uke forteller vi historien bak et arbeidshverdagsbilde på Instagram slik at du blir kjent med én av kraftnæringens 15.000 helter. Denne gang har turen kommet til webansvarlig Thomas Gundersen i Gudbrandsdal Energi.

I hvilken forbindelse er bildet tatt?

– Markedssjef Jan Jansrud og jeg ønsket å presentere noe som skiller oss fra mengden, og i anledning vinterferien pakket vi ski og tre kameraer i bilen og kjørte til Kvitfjell. VI hadde på forhånd avtalt møte med daglig leder i Kvitfjell, Odd Stensrud.

Hva skal filmen brukes til og hvem medvirket?

– Filmen brukes på nettsider og i sosiale medier – for å gi publikum et innblikk i hva som venter de i fjellet «vårt» i vinterferien, samtidig som vi viser at vi gjør noe annet enn å sitte på et kontor og tenke på strøm. Selvsagt gir det oss også en viss form for publisitet. Vi trives i naturen og er opptatt av nærmiljøet og lokale tilbud som nordmenn flest har et forhold til. 

Thomas deler bilder på Instagram (@thogund) fra jobbhverdagen sin. Gjør det du og, med emneknappen #strømbassadør

Hva liker du best ved arbeidsdagen din?

– Variasjonen og fleksibiliteten. I løpet av én arbeidsdag kan jeg sitte foran Mac’en på kontoret og sette opp annonser, jeg kan svare på kundehenvendelser via telefon eller Facebook, jeg kan skrive litt kode og skrive innhold til nettsidene våre www.ge.no og jeg kan spenne på meg skiene og filme drømmeforhold i Kvitfjell.

Hva går en vanlig arbeidsdag ut på?

– En vanlig arbeidsdag gjenspeiles vel i punktet over – med unntak av skikjøring. 

Hvorfor bør andre velge en lignende karriere som deg i fornybarnæringen?

– Fornybarnæringen byr på enorme utfordringer og arbeidshverdagen er sjeldent kjedelig. Man får muligheten til å jobbe med noe som er fremtidsrettet, i endring og livsviktig.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: