Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

938 resultater

Type artikkel
Velg område
938 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Fornybar produksjon

  Statsministeren på kraftverkbesøk

  Statsminister Erna Solberg besøkte Jølstra kraftverk i Jølster på tirsdag denne uken. — Vannkraft er grønn og fornybar energi som vi vil ha mer av, sa statsministeren.

 2. Nyhet, Fornybar produksjon

  Lyse og Hydro lager felles vannkraftselskap

  Lyse og Hydro slår sammen deler av vannkraftproduksjonen sin og etablerer et nytt selskap. Det nye selskapet skal hete Lyse Kraft DA og blir en av landets største vannkraftaktører.

 3. Nyhet, Strømnett

  Nettselskapene straffes for uforskyldte strømbrudd

  Nettselskap i distribusjonsnettet får store KILE-kostnader ved strømbrudd, også når selskapet ikke kan lastes for feilen. Nå må det ryddes opp i regelverket, mener Energi Norge.

 4. Nyhet, Medlemskap og fordeler

  Fornybaren: Hvorfor er vindkraftdebatten så polarisert?

  Hvorfor er det så høy temperatur i den norske vindkraftdebatten? Kommunikasjonsrådgiver Ketil Lindseth er ukens gjest i Fornybaren.

 5. Nyhet, Medlemskap og fordeler

  Per Arne Vada ansvarlig for engromarked og markedsdesign

  Energi Norge gjør i disse dager flere interne endringer. Per Arne Vada overtar hovedansvaret for arbeidet med engromarked og markedsdesign.

 6. Nyhet, Medlemskap og fordeler

  Ny overgang i Energi Norge

  Energi Norge gjør flere interne endringer, og Anders Sivertsgård vil nå gå enda tyngre inn i utvikling av kraftsystemet.

 7. Nyhet, Fornybar produksjon, Skatt og økonomi Statsbudsjett1

  Foreslår forbedring av regjeringens skatteforslag

  Regjeringen har foreslått fornuftige skatteendringer som vil utløse nye investeringer i vannkraft. Noe bør også gjøres med skattetrykket på eksisterende kraftverk, mener Energi Norge.

 8. Nyhet, Fornybar produksjon

  Kommunene må få større verdier fra vindkraft

  Under høringen om vindkraftmeldingen på Stortinget fremhevet Energi Norge behovet for bedre medvirkningsprosesser og ordninger som gir mer til kommunene.

 9. Nyhet, Strømnett

  Viktige innspill fra NTNU-studenter om cybersikkerhet

  I en masteroppgave konkluderes det med at små nettselskap ser ut til å være dårligere forberedt på cyberangrep enn større selskap. Små selskap står ikke alene, de samarbeider med andre, påpeker Energi Norge og Distriktsenergi i denne kronikken.

 10. Nyhet, Medlemskap og fordeler

  Omrokeringer i Energi Norge

  Ulf Møller bytter rolle og blir ny næringspolitisk rådgiver for sluttbrukermarked i Energi Norge. Lars Ragnar Solberg går over i en prosjektlederrolle med vekt på finansielle markedstjenester.