Energi Norge

Innhold

Fullelektrisk Arendalsuke

Nyhet, Energibruk og klima

Publisert

Gult hus ved en kai. foto

Mør Biffhus blir "Næringslivets Hus" under Arendalsuka. Alle arrangementene til Energi Norge og resten av NHO-fellesskapet foregår her.

Det er ingen tvil om at elektrifisering, fornybar energi og klima blir topptemaer under Arendalsuka. Her er en liste med noen av de arrangementene vi mener det er viktig å få med seg.

Arendalsuka er en viktig møteplass for politikere, næringslivet og andre samfunnsinteresserte, og i år kan det se ut til at elektrifisering blir et hett tema.

Vi i Energi Norge avholder tre arrangementer på "Næringslivets hus" (Mør Biffhus) som alle tar for seg elektrifisering som nøkkelen til fremtidens løsninger:

  • Tirsdag kl. 16-18 diskuterer vi Norges posisjon som en vannkraft- og industrinasjon, og hvilke muligheter og utfordringer som digitaliseringen kan by på for kraftintensiv industri.
  • Onsdag kl. 10-12 lanserer vi, sammen med Sjømat Norge, en ny rapport om mulighetene for elektrifisering av fiskeoppdrett. Det blir storfint besøk både av fiskeriminister Per Sandberg og statssekretær Atle Hamar fra Klima- og miljødepartementet.
  • Torsdag kl. 14-16 utfordrer vi olje- og energiminister Søviknes, samt flere stortingspolitikere og en økonomiprofessor, til en diskusjon rundt Energi Norges nye visjon: Kan Norge bli verdens første fornybare og fullelektriske samfunn? Og blir det jobber av sånt?

Les også: Fullt NHO-trøkk i Arendal

Flere tips fra Energi Norge

De som allerede er kjent med Arendalsuka vet at det er et mylder av arrangementer, debatter og møter å velge mellom. Nå har vi gjort jobben litt lettere for deg som er interessert i elektrifisering. Her er en liste med de arrangementene vi mener er viktig å få med seg: 

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: