Energi Norge

Innhold

Ukens innblikk: Humørspreder i høyden

Bilde av to energimontører høyt til værs i kraftnettet

Magnus deler bilder på Instagram (Magnutaen) fra jobbhverdagen sin. Gjør det du og, med emneknappen #strømbassadør Foto: Magnus Stien Øydvin

Magnus Øydvin i BKK Nett blir alltid glad når dagens montørooppdrag krever en tur opp i høyden. Selv pålagte kurs i krisehåndtering blir gøy når man har den rette innstillingen.

Hver uke forteller vi historien bak et arbeidshverdagsbilde på Instagram slik at du blir kjent med én av kraftnæringens 15.000 helter. Denne uken har turen kommet til Magnus Stien Øydvin (26) i BKK Nett som stortrives i jobben han har hatt i åtte år.

Montering av flymarkører i kraftmaster over Fanaveien er sånt som gjør arbeidsdagen morsom.

I hvilken forbindelse er bildet tatt og hva gikk jobben ut på?

– Bildet er fra det årlige pålagte nedfiringskurset hvor vi øver på kameratredning i ulike situasjoner. På dette bildet har vi nok avviket fra programmet, men litt gøy skal man jo også ha.

Hva liker du best ved arbeidsdagen din?

– Det jeg liker best med jobben min er at det er variert arbeid som foregår utendørs.

Hvorfor valgte du nettopp dette yrket i kraftnæringen?

– Jeg trives i høyden, så en jobb som energimontør der jeg kan jobbe høyt over bakken i flotte omgivelser virket som et spennende yrke.

Topp utstyr og utsikt!

Hvorfor bør andre unge velge en lignende karriere som deg i fornybarnæringen?

– Hvis du liker fysisk arbeid og gjerne kan tenke deg å befinne deg i høye master i all slags vær året rundt, så er dette et drømmeyrke.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: