Energi Norge

Innhold

Ukens innblikk: Kong Olav

Nærbilde av Olav Finden Skaim

Olav deler ofte bilder på Instagram (Olavfs96) fra jobbhverdagen sin. Gjør det du og, med emneknappen #strømbassadør

Olav Finden Skaim - også kjent som "KongOlav96" blant venner - er en topp motivert energimontør lærling med mye humor. Han er en ivrig strømbassadør som trives ute i naturen og alltid har en god kommentar på lur.

Hver uke forteller vi historien bak et arbeidshverdagsbilde på Instagram slik at du blir kjent med én av kraftnæringens 15.000 helter. Denne uken har turen kommet til Olav Finden Skaim (19) i Aurland Energiverk AS som har vært lærling der i over ett år. Hans første møte med bedriften var under utplassering i prosjekt til fordypning på VG1 Elektro. Dette ga mersmak så han valgte Vg2 elenergi og skaffet seg sommerjobb hos bedriften.

I hvilken forbindelse er bildet tatt, og hva gikk jobben ut på?

Bildet tatt i forbindelse med toppbefaring på en kombinert 22KV og 66KV linje. Her kontrollerte vi mastene, etterstrammet bolter og muttere, tette hakkespetthull og andre feil som var å finne.

Hva liker du best ved arbeidsdagen din?

Variert arbeid ute i fantastisk natur i lag med kjekke kolleger

Hvorfor bør andre unge velge en lignende karriere som deg i fornybarnæringen?

Det finnes mange gode grunner til å velge en karriere innen fornybarnæringen. Godt arbeidsmiljø, spennende arbeid, en stadig utvikling innen bransjen og gode muligheter til å utvikle seg selv.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: