Energi Norge

Innhold

Ukens innblikk: Til topps

Selfie av Nathalie Nilsen

Selfie i toppen av masten. Foto: Nathalie Nilsen

Nathalie Nilsen (18) er en av 53 energimontørlærlinger i BKK som elsker spenning i hverdagen. Med stor glede klatrer hun i master og passer på å nyte utsikten.

Hver uke forteller vi historien bak et arbeidshverdagsbilde på Instagram slik at du blir kjent med én av kraftnæringens 15.000 helter. Denne uken har turen kommet til Nathalie Nilsen i BKK. Her begynte hun lærlingtiden sin i 2014.

Nathalie deler ofte bilder på Instagram (@nkn96) fra jobbhverdagen sammen med kollegene i BKK. Gjør det du og, med emneknappen #strømbassadør!

Hvorfor valgte du å bli energimontør?

Jeg har alltid vært interessert i å jobbe med noe stort og spennende. På videregående var jeg nysgjerrig på høyspenning, selv når det var utenom pensum. Etter en uke utplassert i BKK var jeg enda mer gira på å bli energimontør.

I hvilken forbindelse er bildet tatt?

Dette bildet er tatt under et to dagers klatrekurs i transmisjon. Jeg står i den høyeste masten som er ca. 20 meter. Som du ser så trives jeg i høyden.

Hva liker du best ved arbeidsdagen din?

Det beste med arbeidsdagen min er å klatre og sette opp nye stolper, og selvfølgelig å nyte naturen!

Hvorfor bør andre unge velge en lignende karriere som deg i fornybarnæringen?

Er du interessert i litt tungt fysisk arbeid som kan være utfordrende, være ute stort sett hele tiden og jobbe sammen med andre så er du god nok for fornybarnæringen. Jeg stortrives med dette, det er mye å lære, stort sett nye arbeidsoppgaver og nye steder hver dag.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: