Energi Norge

Innhold

Få med deg siste nytt om DSO-rollen

Nyhet, Strømnett

Publisert

Mann som går på line. foto

DSOenes rolle og ansvar er i endring. Energi Norge avholder medlemsmøte i starten av juni for å diskutere veien videre.

Energi Norge arrangerer 6. juni medlemsmøte om den mye diskuterte DSO-rollen. Små og store selskaper med interesse for utviklingen oppfordres til å delta.

– Jeg vil tro at alle våre medlemmer har nytte av å delta på dette seminaret. Distribusjonssystemopertørenes (DSOenes) rolle berører de små selskapene like mye som de store, og dette er en anledning til å delta i diskusjonene og samtidig følge med i utviklingen, sier Einar Westre som leder DSO-prosjektet i Energi Norge.

På seminaret vil det blant annet rapporteres fra DSO-prosjektet som Energi Norge startet opp i mars 2018. Prosjektet er først og fremst en prosess som forutsetter deltakelse fra våre medlemmer, og seminaret blir derfor en viktig milepæl hvor inntrykkene vil bli tatt med i det videre arbeidet.

DSOenes rolle og ansvar i fremtiden vil i større grad enn tidligere innebære oppgaver knyttet til oppfølging av lastflyt, flaskehalser og spenningsreguleringer. På seminaret får deltakerne også siste nytt på området fra Statnett, Norges vassdrags- og energidirektorat og Energi Norges prosjektgruppe. Vi vil også høre om erfaringer fra Europa.

Seminaret avholdes i Oslo Kongressenter 6. juni og er gratis for Energi Norges medlemmer.

Meld deg på her.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: