Energi Norge

Innhold

Møt oss på Eliaden – Norges største fagmesse

Nyhet, Strømnett

Publisert

Mennesker som ser på skjermer. foto

Eliaden arrangeres annethvert år på Norges Varemesse på Lillestrøm. Her fra messen i 2016. Foto: Audun Braastad

Eliaden er Norges største fagmesse og samler rundt 20.000 besøkende fra den elektroniske bransjen. Møt Energi Norge på stand og delta på våre aktiviteter.

Energi Norge er én av stifterne bak Eliaden og vi vil være til stede med flere seminarer og aktiviteter, både på åpen scene og i lukkede rom. Eliaden går av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm 29.-31.mai.

Lær mer om installatørprøven

Energi Norge arrangerer den såkalte Elektroinstallatørprøven som tilbys to ganger årlig. Prøven må avlegges for at elektroforetakene skal kunne drive lovlig.

På Eliaden arrangerer vi to seminarer om Elektroinstallatørprøven. Her vil det være mulighet for å lære mer om hvem som må ta prøven, oppbygning og gjennomføring av prøven, erfaringer med dagens ordninger og krav til virksomheter.

Seminarene krever påmelding og avholdes 29. og 31. mai. Begge dager fra klokken 12:00 til 14:00.

Spørsmål om nye målere?

Vi nærmer oss siste innspurt for utrullingen av smarte strømmålere i norske hjem. På åpen scene vil informasjonssjef Aslak Øverås i Energi Norge svare på en rekke spørsmål knyttet til de nye målerne.

Det vil også åpnes opp for spørsmål fra publikum, så her er det muligheter til å få svar på de spørsmålene som stilles hjemme ved sikringsskapet og ute i sosiale medier og avisspalter.

Arrangementet er åpent for alle og avholdes på scenen i C-hallen 30. og 31. mai. Begge dager fra klokken 13:10.

Besøk vår stand

Energi Norge er også til stede med egen stand hvor det er muligheter for å få høre mer om vår abonnementsordning for normer, forskrifter, guider og håndbøker. Dette er publikasjoner som selges via vår nye nettbutikk.

Ved standen kan man også delta på quiz og vinne flotte premier, eller bare slå av en prat. Du finner oss i C-hallen på stand C03-19, hver dag fra 09:00 – 17:00.

Forhåndsregistrer deg til Eliaden 2018 her. 

Les også:  Eliaden blir vårens største møteplass

Parallelt med Eliaden arrangeres Elmåledagene på Thon Hotel Arena på Lillestrøm 29. - 30. mai.

Elmåling digitaliseres – energibransjen er på vei mot industri 4.0

 

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: