Lansering av Trygg strømhandel

  • 27. jan 2021Kl. 10:30–11:00
  • Facebook live-event
  • Medlem og andre: Gratis
  • Påmeldingsfrist Snarest

Energi Norge, Distriktsenergi og DNV GL lanserer Trygg strømhandel. Trygg strømhandel er en frivillig sertifiseringsordning for strømleverandører som setter en rekke til krav til salg av strøm og informasjon til strømkundene.

Trygg strømhandel

#005

Foto: Andrea Piacquadio from Pexels

Et oversiktlig og velfungerende strømmarked med god konkurranse mellom aktørene skal gi kundene gode og trygge strømprodukter. I den senere tid har strømmarkedet blitt kritisert på en rekke områdermange strømkunder forstår ikke strømmarkedet, mange er ikke trygge på at de har valgt et godt strømprodukt og en del strømkunder hevder de har blitt lurt.  

Strømbransjen er tydelige på at strømmarkedet må bli enklere og tryggere for strømkundene. Bransjen har dermed kommet opp, sammen med DNV GL som har lang og solid erfaring rundt sertifiseringsordninger, med Trygg strømhandelMålet er at Trygg strømhandel skal bli et kvalitetsstempel som gir strømkundene trygghet og økt forbrukervern. Daglig leder i DistriktsenergiKnut Lockert, og Knut Kroepelien, administrerende direktør i Energi Norge, vil fortelle om bakgrunnen og hensikten med Trygg strømhandel og gå overordnet gjennom kravene og ordningen som sådan.  

Hvem er det for?

Alle som er interessert i strømmarkedet og ordningen Trygg strømhandel 

Hvordan gjennomføres arrangementet?

Lanseringen vil foregå på Facebook og streames via Energi Norges Facebook-side. Alle selskap som er interessert i en mer detaljert gjennomgang kan også melde seg på webinaret Trygg strømhandel - kravene og ordningen kl. 12.00 den 27. januar. 

Praktiske opplysninger

Informasjon og avbestillingsregler

Presentasjoner
Lenke til presentasjoner vil bli sendt per e-post med evaluering i etterkant av arrangementet, sammen med opptak av webinaret.

Avbestillingsregler
Ved avbestilling mer enn 10 arbeidsdager før start gis full refusjon. Ved 10-4 arbeidsdager før arrangementets begynnelse refunderes 50%. Ved mindre enn 4 arbeidsdager før arrangementets start gis ingen refusjon. Det gis ingen refusjon mot enkeltmåltider som ikke benyttes. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift. Hoteller har egne regler for avbestilling. Energi Norge AS har ingen erstatningsansvar ved hendelser utenfor Energi Norge AS sin kontroll slik som streik, lockout, naturkatastrofer, terror eller andre uforutsette hendelser.

Faglige spørsmål

Faglige spørsmål

Praktiske opplysninger