Innhold

Vassdragsteknisk forum, vintermøte 2021

 • 28. jan 2021Kl. 09:00–15:30
 • Digitalt
 • Medlem: 4.500 + mva Andre: 5.500 + mva
 • Påmeldingsfrist 28.des 2020

Vassdragsteknisk forum vintermøte er et årlig arrangement for utveksling av driftserfaringer og presentasjoner av nyvinninger, teknologi, miljø og sikkerhet.

Draining water from the hydroelectric dam.

Vannkraftverk. Foto: Adobe stock

Hva får du?
Vintermøtet fokuserer på erfaringer fra utført arbeid i vassdrag. I år vil du blant annet lære mer om dimensjonering av midlertidige anlegg, og du vil få høre siste nytt fra det store forskningssenteret HydroCen.

Hvem er det for?
VTAer og deres ledere, rådgivende ingeniører, kommuner og personell med vassdragstekniske oppgaver innen drift og vedlikehold samt med oppgaver innen vannforvaltingsplaner.

Pakketilbud:
Årets temadag dam "Drift og tilsyn av mekaniske komponenter i vassdragsanlegg" arrangeres 27. januar. Klikk her for mer informasjon.
Ved deltakelse på denne i tillegg til Vassdragsteknisk forum, Vintermøte, tilbyr vi rabattert deltakeravgift:
Kr 5.500 + mva for medlemmer av Energi Norge
Kr 6.500 + mva for ikke-medlemmer av Energi Norge

Praktiske opplysninger

Informasjon og avbestillingsregler

Presentasjoner
Lenke til presentasjoner vil bli sendt per e-post i etterkant av arrangementet. Vi gjør oppmerksom på at deltakere som har meldt seg av EnergiAkademiets nyhetsbrev ikke vil motta denne mailen. Hvis ønskelig er du velkommen til å melde deg på våre nyhetsbrev igjen. Du vil da motta aktuell informasjon innen ditt fagområde, klikk her for påmelding

Avbestillingsregler
Ved avbestilling mer enn 10 arbeidsdager før start gis full refusjon. Ved 10-4 arbeidsdager før arrangementets begynnelse refunderes 50%. Ved mindre enn 4 arbeidsdager før arrangementets start gis ingen refusjon. Det gis ingen refusjon mot enkeltmåltider som ikke benyttes. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift. Hoteller har egne regler for avbestilling. Energi Norge AS har ingen erstatningsansvar ved hendelser utenfor Energi Norge AS sin kontroll slik som streik, lockout, naturkatastrofer, terror eller andre uforutsette begivenheter.

Praktiske opplysninger

Faglig ansvarlig

Relaterte arrangement

 1. 25. - 29. januar 2021,

  KRMs kurssenter, Geilo

  Turbinregulator og damluker, praktisk drift og vedlikehold

  Ukeskurs i praktisk innføring i vedlikehold og systemforståelse av turbinregulatorer og damluker, med hovedvekt på hydraulikk og styresystemer.

 2. 27. januar 2021,

  Digitalt

  Drift og tilsyn av mekaniske komponenter i vassdragsanlegg

  Vassdragsteknisk Forums årlige temadag vil i 2021 ha temaet Drift og tilsyn av mekaniske komponenter i vassdragsanlegg. NVE, regulanter og konsulenter snakker om utfordringer, utførelse og løsninger.

 3. 16. februar 2021,

  Digitalt

  Instrumentering i vassdrag

  I samarbeid med kraftbransjen, NVE, NTNU og MET starter Energi Norge opp med temadagen "Instrumentering i vassdrag". Temadagen ønsker å samle alle som er faglig interessert i denne tematikken på en leverandøruavhengig møteplass.