Nettregulering - høring rammevilkår

 • 21. jun 2022Kl. 10.00–11.30
 • Digitalt
 • Medlem: 1.000,- + mva Andre: 1.500,- + mva
 • Påmeldingsfrist 21. mai 2022

Reguleringsmodellen er svært viktig for nettselskapenes økonomi og insentiver til å gjøre investeringer og drive vedlikehold.

#005

Nettregulering

Energi Norge i samarbeid med Distriktsenergi inviterer til webinar.

RME har over lang tid arbeidet med en større revisjon av reguleringsmodellen der alle de tre trinnene i modellen gjennomgås med tanke på forbedringer. Først ute av høringene er korreksjonen for rammevilkår. De andre kommer senere.

Det er svært viktig for nettselskapene hvordan disse endringene blir og hvordan de påvirker insentivene.  

Hva får du kunnskap om?

På webinaret får du en gjennomgang av RMEs høringsforslag ved RME. Det blir noen forberedte innlegg med kommentarer og god tid til diskusjon.

Hvem er det for?

Nettsjefer  konsulenter, de som jobber med nettregulering og andre interessenter

Hvordan gjennomføres webinaret? 

Våre digitale webinarer kan du delta på fra hvor som helst. Du trenger kun å melde deg på og dagen før webinaret vil du motta en link til arrangementet. Du har muligheten til delta i dialogen ved å stille spørsmål til foreleser via chat. Dersom tidspunktet for arrangementet ikke passer, meld deg på også sender vi deg opptaket og presentasjonene i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i én uke.

Tirsdag 21. juni
 • 10.00 - 10.10
  Innledning
  • Trond Svartsund
   Energi Norge
 • 10.10 - 10.40
  Høringsforslag rammevilkår
  • Fartein Valen Slåttebrekk
   RME
 • 10.40 - 10.55
  Kommentarer
  • Stian Hackett
   Afry
 • 10.55 - 11.10
  Kommentarer
  • Eivind Gramme
   Lede
 • 11.10 - 11.30
  Diskusjon, oppsummering
  • Trond Svartsund
   Energi Norge

Praktiske opplysninger

Informasjon og avbestillingsregler

Presentasjoner
Lenke til presentasjoner og opptak fra webinaret vil bli sendt per e-post med evaluering i etterkant av arrangementet.

Avbestillingsregler
Ved avbestilling mer enn 10 arbeidsdager før start gis full refusjon. Ved 10-4 arbeidsdager før arrangementets begynnelse refunderes 50%. Ved mindre enn 4 arbeidsdager før arrangementets start gis ingen refusjon. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift. Energi Norge AS har ingen erstatningsansvar ved hendelser utenfor Energi Norge AS sin kontroll slik som streik, lockout, naturkatastrofer, terror eller andre uforutsette hendelser.

Hvordan gjennomføres webinaret?
Våre digitale webinarer kan du delta på fra hvor som helst (så lenge du har en PC eller en mobiltelefon tilgjengelig). Du trenger kun å melde deg på og dagen før webinaret vil du motta en link til arrangementet. Du har muligheten til delte i dialogen ved å stille spørsmål til foreleser via chat. Dersom tidspunktet for arrangementet ikke passer, meld deg på også sender vi deg opptaket og presentasjonene i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i én uke.

Faglig ansvarlig

Praktiske opplysninger

Relaterte arrangement

 1. 19. mai 2022,

  Digitalt

  Samarbeid Statnett og nettselskap om nettutvikling gjennom områdeplaner, og informasjon rundt transmisjonsnettariff og flaskehalsinntekter

  I samarbeid med Distriktsenergi og Statnett inviterer Energi Norge til et felles webinar hvor vi får en gjennomgang av nettutvikling gjennom regionale områdeplaner.

 2. 31. mai 2022,

  Eliaden, Lillestrøm

  Seminar om Elektroinstallatørprøven

  Seminaret tar for seg oppbyggingen av Elektroinstallatørprøven, søkeprosessen, krav til virksomhetene, og belyser mulighetene i praksis.

 3. 31. mai - 1. juni 2022,

  Thon Hotel Arena

  Elmåledagene 2022

  Energi Norge har i samarbeid med REN AS gleden av å invitere til Elmåledagene 2022. Elmåledagene gjennomfører vi i Lillestrøm, samtidlig som Eliaden 2022! Mer informasjon om program, tematikk og praktisk informasjon kommer fortløpende!