Brukermøte kontrollanlegg 2022

 • 6. des 2022til 7. des 2022
 • Scandic Oslo Airport
 • Energi Norge/Tekna -medlem, kr 8 500,- + mva Andre: kr 9 500,- + mva
 • Påmeldingsfrist 06. nov 2022

Energi Norge og Tekna forener igjen krefter og ønsker velkommen til høstens viktigste møteplass for deg som jobber med prosjektering, drift og vedlikehold av kontrollanlegg.

Kontrollanlegg

Kontrollanlegg.

Bli oppdatert på trender og nyheter! Få med deg erfaringsutvekslingen som skjer innenfor din bransje, enten du jobber i produksjon eller nett med prosjektering, drift og vedlikehold av kontrollanlegg.

Arrangementet gjennomføres som et samarbeid mellom Tekna og Energi Norge. Detaljert program samt påmeldingskjemaet finner du på Tekna sin side.

Har du innspill til programmet eller ønsker å være utstiller? Ta kontakt med Sverre Røed-Bottenvann i Tekna (sverre.roed@tekna.no).

Kontaktpersoner:

Sverre Røed-Bottenvann, Tekna:
E-post: sverre.roed@tekna.no Tlf: 91702599.
Jonas Tveit Hinna, Energi Norge:
E-post: jth@energinorge.no Tlf: 48236838 (fra 15. sep 2022).

Relaterte arrangement

 1. , Radisson Blu Hotel

  KOLEMINI 2

  Bruk av gode kontraktstandarder er basis for et vellykket anskaffelsesprosjekt. På dette arrangementet presenteres det viktigste fra KOLEMINI 2.

 2. Sikkerhet for allmenheten 2023

  Et skreddersydd kurs om eier og leder sitt ansvar for allmennheten sin sikkerhet rundt vassdragsanlegg. Kurset gir en praktisk rettet innføring i regelverket og praktiske eksempler på hvordan kravene i forskriften kan oppfylles.