Kurs og konferanser

Energi Norge er den største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen, med over 100 arrangementer årlig. I tillegg utvikler og leder vi store forskningsprosjekter på vegne av næringen, for å bidra til økt kunnskap og kompetanse. Energi Norge tilbyr også en bred portefølje av fagpublikasjoner.

Vis filtrering

19 resultater

Type arrangement
Velg område
19 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 18. august 2022,

  Digitalt

  Nettilknytning og nettkostnader

  Størrelsen på investeringene i distribusjonsnettet avhenger ofte av bestillingene som kundene gjør. Har nettselskapene noen virkemidler for å begrense disse?

 2. 23. august 2022,

  Digitalt

  Ny nettleie og styringssystemer

  Ny nettleie innføres 1.7.2022 etter mange år med diskusjon. Nettleien har et tidsdifferensiert energiledd og et kapasitetsledd basert på målt effekt hos kundene.

 3. 30. august 2022,

  Digitalt

  Flytbasert markedskobling – hvordan endrer markedsdynamikken seg?

  Etter planen introduseres flytbasert markedskobling som ny løsning for spotmarkedet i tidlig 2023. Bli med på dette webinaret for en innføring i hvilken informasjon aktørene vil få, hvordan markedsdynamikken endrer seg og hvilke erfaringer som er gjort fra parallellkjøringer.

 4. 1. september 2022,

  Telenor Expo (Fornebu)

  Sikkerhet i det grønne skiftet - Ny teknologi og sikkerhet hånd i hånd

  Hvordan digitaliserer vi kraftsystemet og utnytter alle mulighetene de nye teknologiene gir oss, samtidig som vi sikrer oss mot et stadig endrende trusselbilde? Energi Norge i samarbeid med Telenor inviterer til en kunnskapsfylt dag med inspirasjon til den digitale reisen bransjen er på vei igjennom, med sikkerheten i fokus.

 5. 6. september 2022,

  Digitalt

  Er forsyningssikkerhet en hemsko for ny industri?

  Elektrifiseringen og ny grønn industri utfordrer nettkapasiteten flere steder i Norge. Behandlingskøen for konsesjonssøknader hos NVE er lang, og nettselskapene har i økende grad utfordringer med større tilknytninger. Bli med på webinar for å høre de forskjellige aktørene svare på spørsmål og diskutere problemstillingene

 6. 7. september 2022,

  Digitalt

  Nettregulering - høring rammevilkår og veien videre om oppgavevariabler

  RME har ute en viktig høring om justering av inntektsrammen for ulike rammevilkår. Forslaget medfører endringer for mange nettselskap. Bli med på dette webinaret for å høre hva de ulike selskapene mener om forslaget.

 7. 7. september 2022,

  Digitalt

  Solenergi og nettregulering

  Solenergi er i sterk vekst blant annet som følge av økte energipriser. På dette webinaret vil du få en oversikt over forventet vekst fremover.  

 8. 8. september 2022,

  Clarion Collection Hotel Aurora, Tromsø

  Tempo og forsyningssikkerhet – Regionale næringspolitiske verksteder    

  Velkommen til våre tradisjonsrike regionale næringspolitiske verksteder som i år reflekterer over nettutvikling, inkludert oppfølgingen av strømnettutvalgets NOU og mye mer.

 9. 13. - 14. september 2022,

  Scandic Ørnen, Bergen

  DLE-konferansen 2022

  Energi Norge og DSB ønsker velkommen til årets viktigste møteplass for Det lokale eltilsyn og sakkyndige selskap.

 10. 13. - 14. september 2022,

  Scandic Hell

  Smartgridkonferansen 2022

  Energi Norge har i samarbeid med Smartgridsenteret gleden av å invitere til Smartgridkonferansen 2022. Vi ser på muligheter, utfordringer og teknologier for mer effektiv utnyttelse av det eksisterende nettet.

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Velg hvilke temaer du ønsker å motta informasjon om. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev om kurs og konferanser, samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen gitt tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Registrer din e-post og motta arrangementer fra 9 nyhetsbrev: