Strømmarked

Vis filtrering

6 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 31. mai 2022

  Årlig symposium i EU/EØS-energirett

  Nordisk institutt for sjørett, UiO:Energi og Energi Norge har i samarbeid gleden av å invitere til symposium i EU-EØS-energirett.

 2. 1. juni 2022,

  Digitalt

  PPA-avtaler i fornybarnæringen

  PPA-avtaler blir mer og mer benyttet i fornybarnæringen. Bli med på dette webinaret og få en innføring i hva det er, hvem det er mest aktuelt for og de økonomiske og juridiske hensyn som må ligge til grunn.

 3. Innføring i merverdiavgift for energiselskap

  Jobber du med avgiftsspørsmål i energibransjen? Kurset vil gi deg en gjennomgang av metoder for å identifisere og håndtere MVA-utfordringer, som energibransjen ofte stilles ovenfor.

 4. 13. juni 2022,

  Digitalt

  Det du trenger å vite om EUs tredje og fjerde energimarkedspakke

  Det kan være vanskelig å henge med i EUs energilovgivning, men påvirkningen den har på norsk fornybarnæring er stor. Bli med på dette webinaret for å få en overordnet og forståelig innføring i det viktigste du trenger å vite om EUs tredje og fjerde energimarkedspakke.

 5. 13. - 14. september 2022,

  Scandic Hell

  Smartgridkonferansen 2022

  Energi Norge har i samarbeid med Smartgridsenteret gleden av å invitere til Smartgridkonferansen 2022. Smartgridkonferansen 2022 vil være på Scandic Hell (Værnes) Mer informasjon om program, tematikk og praktisk informasjon kommer fortløpende!

 6. 8. - 9. november 2022,

  Quality Hotel Hasle Linie

  Markedskonferansen 2022

  Vi har gleden av å invitere til Markedskonferansen 2022. Den 8. og 9. november samler vi bransjeaktører og fageksperter til to inspirerende dager på Quality Hotel Hasle Linie i Oslo.