Kompetanse og administrasjon

Kompetanse og administrasjon
13 ansatte funnet med valgt filtrering.

Line Halsvik Qvale

Direktør Virksomhetsstyring

Jobber med: Leder for Kompetanse og administrasjonsavdelingen.

Les mer

Camilla M. Granheim

Rådgiver

Jobber med: Har hovedansvar for Energi Norges nettsider, og er aktiv på Linkedin. Jobber med internkommunikasjon, HR og medlemskap. EnergiTrainee kontaktperson for Energi Norge

Les mer

Anne Frøland Beito

Organisasjonskonsulent

Jobber med: Jobber med vedlikehold og utvikling av administrative rutiner, herunder planlegging og gjennomføring av organisatoriske utviklings- og digitaliseringsprosjekter. Bistår i tillegg innenfor HMS arbeid, medlemsservice og strategiprosesser.

Les mer

Cathrine Åsegg Hagen

Kommersiell leder

Jobber med: Leder den kommersielle virksomheten i Energi Norge AS.

Les mer

Hanne Wahlquist

I permisjon

Jobber med: Hanne har hovedansvaret for alt av markedsføring for Energi Norge AS sine kurs- og konferanser, publikasjoner og FoU.

Les mer

Joachim Lucas

Digital rådgiver

Jobber med: Prosjekter knyttet til digitalisering av Energi Norges produktportefølje som digitale arrangementer og nettkurs. Har ellers ansvar for praktiske detaljer for kurs og konferanser. Jobber også med administrative oppgaver med FoU og publikasjoner.

Lars Bjørdal

Prosjektleder

Jobber med: Ansvarlig for praktiske detaljer for kurs og konferanser og systemansvar. Prosjektleder for Vinterkonferansen.

Les mer

Mariam Elvira Yari-Åseli

I permisjon

Jobber med: Økonomistyring som rapportering, budsjettering og prognostisering samt kontinuerlig forbedring av interne prosesser og rutiner.