Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

573 resultater

Velg område
Type artikkel
573 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Energibruk og klima

  – Fornybarnæringen trenger en tydeligere stemme

  Fornybarnæringen må være tydeligere i det offentlige rom for å fremme Norge som lokasjon for ny kraftintensiv industri, understreket Arbeiderpartiets Terje Lien Aasland på Energi Norges fornybarseminar tirsdag.

 2. Nyhet, Energibruk og klima

  Elbiler og kabler viktige for Europas fornybarmål

  Elbiler og mellomlandsforbindelser, og ikke kun støtte til ny fornybarproduksjon, er viktige bidrag for å balansere energisystemet og dermed nå EUs fornybarmål for 2030, argumenterte Energi Norge under et seminar i Brussel onsdag.

 3. Nyhet

  Energi Norge har valgt nytt styre

  Energi Norges generalforsamling for 2017 ble avholdt i Oslo tirsdag 23. mai. Nytt styre i Energi Norge er valgt på bakgrunn av valgkomiteens enstemmige innstilling.

 4. Nyhet, Fornybar produksjon

  EØS-avtalen viktig for norsk fornybarnæring

  EØS-avtalen er en forutsetning for verdiskaping i en norsk fornybarnæring som blir mer og mer internasjonal. Det er hovedbudskapet Energi Norges innspill til regjeringens kommende strategi for eksport og internasjonalisering.

 5. Fagartikkel

  IKT-nettverk

  Vil du diskutere utfordringene og mulighetene som digitaliseringen fører med seg med andre aktører i kraftnæringen? Meld deg på vårt IKT-nettverk!

 6. Nyhet, Energibruk og klima

  Kan kutte 99 prosent av utslipp fra byggeplasser

  Tidlig bruk av strøm og fjernvarme i byggeprosesser kan redusere nesten alle CO2-utslipp fra norske byggeplasser, viser en rapport som ble lagt frem tirsdag.

 7. Nyhet, Energibruk og klima

  – Strøm er nøkkelen til energiomlegging i Europa

  Kristian Ruby er dansken som siden årsskiftet er den europeiske kraftnæringens ansikt utad, med ambisjoner om å elektrifisere hele Europa. Førstkommende tirsdag kommer han til Energi Norges fornybarseminar i Oslo.

 8. Nyhet, Energibruk og klima

  Diskuterte norsk klimalov i europeisk kontekst

  Energi Norge inviterte tirsdag til frokostseminar om den norske klimaloven og forholdet til EU, i samarbeid med sammen med forskere fra Fridtjof Nansens Institutt (FNI) og Statistisk Sentralbyrå (SSB).

 9. Fagartikkel

  Hvorfor må digitalisering tas på alvor?

  Robotisering, algoritmer, kunstig intelligens, big data og digital sårbarhet er fremmedord for mange, men dette er faktisk virkeligheten – som også kraftnæringen må forholde seg til.