Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

486 resultater

Type artikkel
Velg område
486 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Strømnett

  Skepsis til NVEs modell for effektprising

  NVE har sendt på høring et forslag om å innførte såkalt effektprising i nettleien fra 2020. Under et medlemsmøte hos Energi Norge nylig ble det uttrykt klar skepsis til modellen NVE anbefaler.

 2. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Felles front mot arbeidslivskriminalitet

  NHO, Energi Norge og resten av NHO-fellesskapet er blitt enige om seks hovedtiltak mot arbeidslivskriminalitet. Dette er både tiltak rettet mot myndighetene og tiltak næringslivet vil gjennomføre selv.

 3. Nyhet

  Ledig stilling

  Det er for tiden en ledig stilling i Energi Norge.

 4. Nyhet

  Del din #strømglede – vinn elsykkel!

  Hva setter du mest pris på med strømmen? Tirsdag 23. januar feirer vi Strømmens dag. Del din #strømglede på Facebook eller Instagram og bli med i konkurransen om flotte premier!

 5. Nyhet, Strømnett

  Forslag til ny tariffmodell for sentralnettet på høring

  Statnett har sendt ut forslag til ny tariffmodell gjeldende fra 2019 på høring med frist 16. mars 2018. Det foreslås vesentlige endringer.

 6. Nyhet, Fornybar produksjon

  Positive fornybarsignaler fra Jeløya

  Regjeringserklæringen lover godt for et konstruktivt samarbeid med fornybarnæringen om å realisere et fornybart og fullelektrisk samfunn, mener Energi Norge.

 7. Nyhet

  Sterkt program for Østlandets regionmøte

  I år som i fjor samler Energi Norge og Distriktsenergi sine medlemmer til felles regionmøter. Østlandet er først ut, med blant andre Frederic Hauge, Heidi Sørensen og Stefan Heggelund på programmet.

 8. Nyhet, Energibruk og klima

  Enighet om kraftig reduksjon i transportutslipp

  Europaparlamentet og EUs klimaministre har kommet til enighet om hvordan reduksjonen av klimagassutslipp skal fordeles i Europa frem mot 2030. Norge skal knytte seg til regelverket og forventes å måtte kutte med 40 prosent.

 9. Nyhet, Fornybar produksjon

  Effektivisering av vannplanarbeidet i sikte

  Forenklinger og effektivisering, mer helhetssyn og mindre byråkrati. Energi Norge støtter Klima- og miljødepartementet i høringsinnspillet til forslag om endring av vannforskriften og naturmangfoldloven.

 10. Nyhet, Strømmarked

  Uklarhet rundt nye EU-regler for finansforetak

  Finanstilsynet har valgt å innføre det såkalte MIFID II-direktivet i Norge allerede fra 1. januar i år. Energi Norge jobber for å avklare hvordan selskapene skal forholde seg til de nye reglene.