Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

420 resultater

Type artikkel
Velg område
420 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Strømnett

  God dialog med NVE om forskriftsprosess

  Kraftnæringen har mange felles interesser å forsvare når NVE skal utarbeide forskrift om funksjonelt og selskapsmessig skille. Energi Norge er i god dialog med NVE, og har spilt inn en rekke vurderinger og synspunkter i prosessen.

 2. Nyhet, Energibruk og klima

  – Folket må få høre historien om et fullelektrisk Norge

  Reklameguru Ingebrigt Steen Jensen tror det norske folk vil stille seg bak og være stolte av visjonen om Norge som verdens første fullelektrifiserte land. Men da må historien fortelles, understreker han.

 3. Nyhet, Energibruk og klima

  Hjelper forbrukere med smart energibruk

  Energi Norge har inngått et samarbeid med Naturvernforbundet knyttet til nettsiden www.energismart.no. Der kan forbrukere få veiledning i smarte energitiltak i egen bolig som gagner både dem selv og samfunnet.

 4. Nyhet, Rekruttering og kompetanse

  Fornybarnæringen møter "digitalgenerasjonen"

  Med digitalisering på alles lepper, har den teknologiorienterte, oppvoksende generasjonen mye å bidra med for å drive fornybarnæringen inn i fremtiden. På Energidagen på NTNU 26. oktober har næringslivet muligheten til å treffe fremtidens fornybarhoder.

 5. Nyhet, Strømnett

  Uendret NVE-rente viktig for investeringsklimaet

  NVE må utvise varsomhet når de igjen skal vurdere behovet for å endre referanserenten for beregning av tillatt inntekt for nettselskapene. Dette fordi nettselskapene trenger stabile og forutsigbare rammevilkår, mener Energi Norge.

 6. Nyhet, Strømmarked

  Roser kundene for rask målerutrulling

  Hafslund Nett bytter i disse dager mellom 1000 og 1500 strømmålere i Oslo sentrum hver dag og takker kundene for den raske fremdriften. Bare dette halvåret, vil rundt 700 000 strømkunder i hele landet få ny strømmåler.

 7. Nyhet, HMS

  Sikkerhet først ved Norges største elvekraftverk

  Når Hafslund bygger Norges største elvekraftverk i Glomma ved Askim, står sikkerhet i høysetet. Risikovurderinger, tett oppfølging av leverandører og ansatte, daglige kontrollrunder og gjennomgang av hendelser har resultert i null fraværsskader.

 8. Nyhet, Rekruttering og kompetanse

  Sprer kunnskap om vannkraft gjennom lek

  Nesten 10 000 skoleelever og rundt 150 000 gjester i Hunderfossen familiepark ved Lillehammer får hvert år lære om vannkraft, strøm og fornybar energi gjennom lek ved Energisenteret i parken.

 9. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Trener ansatte til å håndtere økonomisk kriminalitet

  Energiselskapet Skagerak Energi i Porsgrunn er opptatt av å ha et ryddig arbeidsmiljø der etiske standarder følges både internt og eksternt. Derfor er det naturlig å trene egne ledere og ansatte i forebygging av økonomisk kriminalitet.

 10. Nyhet, Strømmarked

  Chat-robot reduserer manuelle kundehenvendelser

  Etter drøyt to måneder i drift, har Gudbrandsdal Energis chat-robot redusert antall henvendelser til kundesenteret betraktelig. Nyvinningen skapte entusiasme blant kommunikasjonsansatte i kraftnæringen på Kraftkom denne uken.