Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

193 resultater

Type artikkel
Velg område
193 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Energibruk og klima

  Vil gjøre norsk transportsektor fullelektrisk

  Elektrifisering vil gi verdiskaping og næringsutvikling i Norge. På Energi Norges sommerseminar denne uken kunne flere aktører røpe spennende planer for transportsektoren.

 2. Nyhet, Energibruk og klima

  Solvik-Olsen til Energi Norges sommerseminar

  Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og Avinor-sjef Dag Falk-Petersen kommer til Energi Norges fullelektriske seminar på Stratos 22. mai.

 3. Nyhet, Energibruk og klima

  – Ingen andre land interesserer seg så mye for ACER

  EU-parlamentariker Morten Helveg Petersen mener ingen andre land interesserer seg så mye for ACER som Norge. På Vinterkonferansen ryddet han opp i myter og fortalte hva EU egentlig ønsker med ACER.

 4. Nyhet, Energibruk og klima

  Etterlyser mer «passion» i bransjen

  NHO-president og konserndirektør i Hydo Arvid Moss er med på visjonen om et fullelektrisk Norge, men etterlyser mer «passion» i bransjen.

 5. Nyhet, Energibruk og klima

  NVE venter kraftig økning i strømforbruket

  Industrivekst, flere datasentre og elektrifisering av transport kan føre til at strømforbruket øker med hele 24 TWh frem mot 2035. Det fremgår av nye prognoser fra NVE.

 6. Nyhet, Energibruk og klima

  Tok et oppgjør med ACER-debatten

  Årets vinterkonferanse kommer i kjølevann av en tung ACER-debatt i Norge. Det preget flere av innleggene fra scenen torsdag.

 7. Nyhet, Energibruk og klima

  ACERs rolle i fremtidens energimarked

  Debatten rundt Norges tilknytning til energibyrået ACER har lenge preget nyhetsbildet. Til Vinterkonferansen kommer saksordfører for Europaparlamentets behandling av ACER-forordningen, Morten Helveg Petersen.

 8. Nyhet, Energibruk og klima

  Vannkraft sparer Norge for milliarder i flomskader

  Kraftselskapenes mulighet til å holde igjen vann i magasiner, hindrer flomskader for over 100 millioner kroner årlig bare i Telemark. Det viser en ny rapport Multiconsult har utarbeidet for Energi Norge.

 9. Nyhet, Energibruk og klima

  Fullelektrisk debatt på Vinterkonferansen

  På Vinterkonferansen utfordrer vi noen av Stortingets skarpeste energipolitikere til debatt om hvordan Norge skal bli det første fornybare og fullelektriske samfunn i verden.

 10. Nyhet, Energibruk og klima

  Enighet om EUs tredje energimarkedspakke

  Det er denne uken oppnådd bred politisk enighet i Stortinget om norsk samtykke til at EUs tredje energimarkedspakke innlemmes i EØS-avtalen.