Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

570 resultater

Type artikkel
Velg område
570 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Strømmarked

  Høstregnet gir lavere strømpriser

  Mens fyllingsgraden i vannkraftmagasinene går opp, er strømprisene på vei ned – i alle fall på kort sikt. Prisene har falt kraftig de siste to ukene.

 2. Nyhet, Strømnett

  Ny høring om utforming av nettleien

  NVE fikk mange og sterke reaksjoner på forslaget om innføring av effektprising i nettet, som var på høring sist vinter. Nå sender direktoratet hele saken på ny høring.

 3. Nyhet, Strømmarked

  – Viktig å gjenreise tilliten til Nasdaq

  Krafttraderen Einar Aas' giganttap på kraftbørsen Nasdaq har påført andre kraftselskaper millionregninger. Energi Norge ønsker en gransking velkommen, og mener det blir viktig å styrke tilliten til børsen som har stor betydning for kraftmarkedet.

 4. Nyhet, Strømnett

  Trenger gode verktøy for eltilsyn

  – Når du går over dørstokken for å utøve tilsyn er det viktig at du har et åpnet sinn og ser objektivt på ethvert anlegg, sier senioringeniør Marius Wormnæs i DSB.

 5. Nyhet, Rekruttering og kompetanse

  Knytt kontakt med studentene på NTNU

  Energidagen er det perfekte sted for å profilere din bedrift overfor fremtidens arbeidstakere. Her møtes studenter, fagmiljø og næringsliv for å utveksle erfaringer, kunnskap og inspirasjon.

 6. Nyhet, Fornybar produksjon, Energibruk og klima

  – Vannkraften er en bærebjelke i det norske energisystemet

  Lyses nye, fleksible og teknologisk avanserte kraftverk, Lysebotn 2, ble offisielt åpnet av statsminister Erna Solberg mandag. Det nye kraftverket gir 15 prosent mer energi enn det gamle, som nå stenges.

 7. Nyhet, Fornybar produksjon, Energibruk og klima

  Møte med Solberg og Freiberg i Lysebotn

  Mandag møtte styreleder Eimund Nygaard og administrerende direktør Oluf Ulseth i Energi Norge statsminister Erna Solberg og olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg. Temaet for møtet var fornybarnæringens visjon.

 8. Nyhet, Energibruk og klima

  Venter omfattende omlegging til fornybar energi

  Verdens totale energibehov vil falle etter 2030, og i 2050 vil halvparten av all energi være fornybar. Det viser DNV GLs Energy Transition Outlook 2018.

 9. Nyhet, Strømmarked

  Møte om Brexit og fremtidig energisamarbeid

  Energi Norge arrangerte denne uken et dialogmøte mellom britiske og norske myndigheter og næringsliv. Temaet var fremtidig energisamarbeid etter Brexit.

 10. Nyhet, Strømnett, Strømmarked

  Kundene må være med oss

  Postdoktor William Throndsen mener det kan bli utfordrende å få med seg kundene på den teknologiske reisen inn i fremtidens energisystem.