Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

43 resultater

Velg område
Type artikkel
43 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, HMS

  Nytt opplæringsverktøy for sikkerhet i kraftnæringen

  Energi Norge lanserte tirsdag et nytt opplæringsprogram for sikkerhet i kraftnæringen – likehel.no. Verktøyet skal hjelpe ledere å forstå hvilken viktig rolle de har for å bygge sikkerhetskultur.

 2. Nyhet, HMS

  Fortsatt høye skadetall i kraftnæringen

  Mens antall skader med og uten fravær i kraftnæringen falt med 10 prosent i 2016, var det dessverre tre flere alvorlige skader i året som gikk enn i 2015. Det viser Kantar TNS' årlige innsamling av HMS-statistikk fra kraftnæringen.

 3. Annet-arkiv, HMS

  Vi hjelper deg gjerne

  Kontakt oss gjerne om du har spørsmål til likehel.no eller trenger bistand i forbindelse med opplæring i din bedrift.

 4. Annet-arkiv, HMS

  Leders verktøykasse

  Leders verktøykasse er – i tillegg til bruk i kurset likehel.no – en samling ledelsesverktøy ledere kan benytte for å bli bedre til å planlegge og snakke med sine ansatte om sikkerhet i det daglige.

 5. Nyhet, HMS

  Kreosot fortsatt tillatt til stolpeimpregnering

  Miljødirektoratet har forlenget tillatelsen til å bruke kreosot til treimpregnering av strømstolper. Samtidig forskes det på alternativer, i regi av Energi Norge.

 6. Annet-arkiv, HMS

  Kursmateriell

  Her finner du kursveileder, ferdig Powerpoint-presentasjon med utfyllende notater, samt nødvendig kursmateriell slik at du kan holde kurs uten ytterligere forhåndskunnskaper.

 7. Annet-arkiv, HMS

  Referanseliste

  Opplæringsprogrammet likehel.no er basert på et kurs utviklet for bygg- og anleggsbransjen i Danmark, som forskere ved forskningsinstituttet IRIS i Stavanger har tilpasset til den norske kraftnæringen. Her finner du referanser til den danske studien og annen relevant forskning.

 8. Annet-arkiv, HMS

  Hva er nullvisjonen?

  Nullvisjonsfilosofien baserer seg på tankegangen om at alle ulykker og skader kan forebygges gjennom sikker planlegging, kommunikasjon, læring og praksis.

 9. Annet-arkiv, HMS

  Hva er likehel.no?

  Likehel.no er kraftnæringens opplæringsverktøy for sikkerhet, som skal bidra til at alle ansatte kommer like hele hjem fra jobb.

 10. Annet-arkiv, HMS

  Opplæringsprogram for sikkerhet

  Formålet med opplæringsprogrammet likehel.no er at ledere i kraftnæringen skal bli bedre til å planlegge og snakke med egne ansatte slik at sikkerhet blir en integrert del av hverdagen.