Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

39 resultater

Type artikkel
Velg område
39 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, HMS

  Sikkerhet først ved Norges største elvekraftverk

  Når Hafslund bygger Norges største elvekraftverk i Glomma ved Askim, står sikkerhet i høysetet. Risikovurderinger, tett oppfølging av leverandører og ansatte, daglige kontrollrunder og gjennomgang av hendelser har resultert i null fraværsskader.

 2. Nyhet, HMS

  Krav om elektronisk oversikt på byggeplasser

  Fra 1. juli stilles det krav til elektronisk føring av oversiktslister over arbeidstakere på bygge- og anleggsplasser. Endringen er en del av regjeringens strategi mot arbeidslivskriminalitet, som Energi Norge og fornybarnæringen tar på største alvor.

 3. Nyhet, HMS

  Nytt opplæringsverktøy for sikkerhet i kraftnæringen

  Energi Norge lanserte tirsdag et nytt opplæringsprogram for sikkerhet i kraftnæringen – likehel.no. Verktøyet skal hjelpe ledere å forstå hvilken viktig rolle de har for å bygge sikkerhetskultur.

 4. Nyhet, HMS

  Fortsatt høye skadetall i kraftnæringen

  Mens antall skader med og uten fravær i kraftnæringen falt med 10 prosent i 2016, var det dessverre tre flere alvorlige skader i året som gikk enn i 2015. Det viser Kantar TNS' årlige innsamling av HMS-statistikk fra kraftnæringen.

 5. Annet-arkiv, HMS

  Vi hjelper deg gjerne

  Kontakt meg gjerne om du har spørsmål til likehel.no eller trenger bistand i forbindelse med opplæring i din bedrift.

 6. Annet-arkiv, HMS

  Leders verktøykasse

  Leders verktøykasse er – i tillegg til bruk i kurset likehel.no – en samling ledelsesverktøy ledere kan benytte for å bli bedre til å planlegge og snakke med sine ansatte om sikkerhet i det daglige.

 7. Nyhet, HMS

  Kreosot fortsatt tillatt til stolpeimpregnering

  Miljødirektoratet har forlenget tillatelsen til å bruke kreosot til treimpregnering av strømstolper. Samtidig forskes det på alternativer, i regi av Energi Norge.

 8. Annet-arkiv, HMS

  Kursmateriell

  Her finner du kursveileder, ferdig Powerpoint-presentasjon med utfyllende notater, samt nødvendig kursmateriell slik at du kan holde kurs uten ytterligere forhåndskunnskaper.

 9. Annet-arkiv, HMS

  Referanseliste

  Opplæringsprogrammet likehel.no er basert på et kurs utviklet for bygg- og anleggsbransjen i Danmark, som forskere ved forskningsinstituttet IRIS i Stavanger har tilpasset til den norske kraftnæringen. Her finner du referanser til den danske studien og annen relevant forskning.

 10. Annet-arkiv, HMS

  Hva er nullvisjonen?

  Nullvisjonsfilosofien baserer seg på tankegangen om at alle ulykker og skader kan forebygges gjennom sikker planlegging, kommunikasjon, læring og praksis.