Innhold

Den nye digitale hverdagen

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Et møterbord med stoler rundt omkranset av store vinduer. Foto

Den nye hverdagen uten fysiske møteplasser er uvant for mange. Energi Norge flytter flere av våre møteplasser over i digitale plattformer. Foto: Pexels

Vanligvis samler Energi Norge medlemmer ukentlig til kurs, konferanser og møter. Nå har vi digitalisert flere av våre møteplasser for å opprettholde det faglige tilbudet og dialogen med medlemmene.

Energi Norge er den største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen, med over 100 arrangementer årlig. Til vanlig er disse møteplassene godt besøkt av medlemmer og andre som jobber i og rundt næringen. For å opprettholde tilbudet om faglig utvikling og læring har flere av disse møteplassene nå blitt digitalisert.

– Den nye hverdagen uten fysiske møteplasser er uvant for mange av oss, men behovet for faglig påfyll er fortsatt like viktig. Vi har derfor kastet oss rundt for å kunne tilby flere av våre planlagte kurs som webinarer, sier Aase Karstensen, som er leder for arrangementstjenester i Energi Norge.

Hun legger til at det er veldig positivt at deltakerne nå kan befinne seg hvor som helst i landet, og at det er mulighet for å få tilsendt opptak av kursene dersom datoen ikke passer.

Energi Norge har også flyttet all den generelle møteaktiviteten og dialogen med medlemmer over på digitale plattformer.

– Vi har allerede gjennomført møter med ulike utvalg og fagfora i Teams, og skal for første gang avholde styremøte digitalt denne uken. Det er fint å se at vi kan opprettholde aktiviteten og dialogen med medlemmene på en god måte i denne spesielle situasjonen, sier administrerende direktør Knut Kroepelien i Energi Norge.

NHO tilbyr også ukentlige direkteoverførte nettmøter for medlemsbedrifter om Korona-viruset. Opptakene og presentasjonene legges på Arbinn i etterkant av møtene (krever innlogging).

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Hold deg oppdatert om våre arrangement innenfor ditt fagområde! Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen ønsket tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Registrer din e-post og motta arrangementer fra 9 nyhetsbrev:

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: