Innhold

Kinect Energy er nytt medlem i Energi Norge

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Mennesker. Foto

Kinect Energy valgte etter sommeren å bli medlem i Energi Norge. Fra venstre: Toini Løvseth, Therese Gjerde, Pål Ørstavik, Trine Bråthen og Anette Gussiås.

Vi ønsker Kinect Energy velkommen som medlem i Energi Norge. Det globale selskapet har i Norge sine kontorer i Bergen, hvor de jobber med lokale og internasjonale løsninger innenfor energiforvaltning og bærekraft.

Kinect Energy er del av Kinect Energy Group, som blant annet består av tidligere Bergen Energi AS. Selskapet jobber primært med å levere løsninger og tjenester innenfor energiforvaltning og bærekraft til privat og offentlig sektor, samt energi- og kraftprodusenter. Nå er de glade for å kunne være en del av Energi Norges medlemsmasse.

– Energimarkedet er i endring, det er derfor viktig for oss å være tett på både nordisk og europeisk energipolitikk. Vi ser også stor verdi i nettverksbygging, intern kompetansebygging og det å stå sammen med resten av energi-Norge for å kunne påvirke utviklingen. Vi ser også et behov for å stå samlet som bransje med tanke på de politiske prosessene som pågår for å vurdere endringer i opprinnelsesgarantisystemet, sier direktør Therese Gjerde i Kinect Energy.

Selskapets visjoner og mål fremover er å levere løsninger som gir merverdi for kundene og å være den foretrukne partneren globalt.

– Energi Norge setter stor pris på at Kinect Energy har blitt medlem hos oss. De kan bidra med verdifull markedsforståelse og utvide nettverket til å også gjelde europeiske myndigheter, kunder og interessenter, sier næringspolitisk rådgiver Lars Ragnar Solberg i Energi Norge.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: