Energi Norge

Innhold

To nye gründerbedrifter til Energi Norge

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Grønn by med vindkraft, energi og sol. illustrasjon

Gründerbedrifter som jobber med fornybar energi er viktig for bransjens utvikling, innovasjon og vekst. Foto: Shutterstock

Vi ønsker Njordr AS og Solcellesystemer AS velkommen som gründer-medlemmer i NHO og Energi Norge. Ett medlemskap som skal hjelpe bedrifter i etableringsfasen.

I våres lanserte NHO og tilhørende landsforeninger et medlemstilbud tilpasset for bedrifter i etableringsfasen. Gründermedlemskapet er skreddersydd for bedrifter som er i driftsår 0, 1 og 2.

– Spirende gründerbedrifter som jobber med fornybar energi er viktig for bransjens utvikling, innovasjonsevne og vekst. Med gründermedlemskapet ønsker vi å hjelpe bedrifter i oppstartsfasen, gjennom politisk påvirkning og praktiske medlemsfordeler, sier administrerende direktør Oluf Ulseth i Energi Norge.

Nå har Energi Norge gleden av å ønske to nye medlemmer velkommen, ett vindkraftselskap og ett solselskap. 

Vi tilbyr gründerbedrifter i etableringsfasen å bli medlem i Energi Norge og NHO for kun 2000 kroner i året.

Nytt selskap med høye mål

Vindkraftselskapet Njordr ble etablert i 2017. Selskapet engasjerer seg i etablering av nye vindparker på steder i Norden der vind og areal ligger til rette for det. 

– Vi synes det er viktig at selskapet er medlem av bransjeorganisasjonene som fremmer bruk av grønn energi og vindkraft spesielt. Njordr ser det som viktig at myndighetene tilrettelegger for økt bruk av fornybar energi, og vi ønsker å være med på å påvirke denne utviklingen. Vi mener at bransjeorganisasjonene er et godt verktøy for å lykkes, sier Ann Sjøtveit i Njordr.

Selv om Njordr ble startet opp nokså nylig har selskapet satt seg høye mål om å bli en av de fremste aktørene i markedet. Selskapet ble grunnlagt av Tore Ivar Slettemoen som har jobbet, vært medeier og ledende partner i Norsk Vind Energi i mange år.

Les mer om Njordr AS her.

Solceller til alle

Det nyoppstartede selskapet Solcellesystemer har også kommet inn som gründer-medlem i Energi Norge. Selskapet ledes av Bjarne Gilhuus-Moe og jobber med å levere optimale energiløsninger av solceller for landbruk, privat og næring.

Solcellesystemer er sertifisert installatør for Solarwatt GmbH i Norge, som er ledende innenfor solcelleteknologi i Europa.

Les mer om Solcellesystemer AS her.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: