Energi Norge

Innhold

Vi kommer til din region

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

To menn står ved siden av hverandre med snøkledde fjell i bakgrunnen. Foto

Knut Lockert fra Distriktsenergi og og Knut Kroepelien fra Energi Norge ønsker velkomne til felles regionmøter i 2020.

Regionmøtene i regi av Energi Norge og Distriktsenergi har blitt en viktig møteplass for foreningene, medlemsbedriftene og lokale aktører innenfor fornybar. Sammen med medlemmene vil vi snakke om dagsaktuelle og fremtidige temaer, dele erfaringer og styrke samarbeidet.

Verdiskapingen i fornybarnæringen bygges i alle deler av landet. Vi gleder oss til å treffe store og små selskaper på deres hjemmebane, sier administrerende direktør Knut Kroepelien i Energi Norge.

Med dette samarbeidet om regionmøter får vi vist frem styrken en samlet fornybarnæring har for å skape levende og aktive lokalsamfunn legger Knut Lockert fra Distriktsenergi til.

Fornybarnæringens visjon fornybar og fullelektrisk er bindeleddet på tvers av ulike teknologier, produksjon, strømnett og omsetning.

Fra programmet
  • Energi Norges og Distriktsenergis viktigste saker
  • Hvordan skaper vi regional verdiskaping fra elektrifiseringen?
  • HMS ligger til grunn for alt vi gjør. Hvordan kan vi gjøre innkjøp som fremmer HMS og samtidig gir positivt utslag på bunnlinja?
  • Arbeidsgiverpolitikk – Til våren er det hovedoppgjør. Hva tror vi blir de viktigste temaene i forhandlingene?
  • Fra konflikt til samarbeid – hvordan involverer vi alle parter til dialog for å dempe konfliktlinjene i klima- og miljødebatten?
Mer informasjon og påmelding finner du her

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: