Energi Norge

Innhold

Fullelektrisk agenda i Arendal

Nyhet, Energibruk og klima

Publisert

Orange flagg. foto

Vi har gjort jobben litt lettere for deg som er interessert i elektrifisering. I mylderet av arrangementer under Arendalsuka har vi laget en liste med de vi mener er viktig å få med seg. Foto: Mona Hauglid/Arendalsuka

Det er ingen tvil om at elektrifisering, fornybar energi og klima blir topptemaer under Arendalsuka i år. Her har vi laget en liste med noen av de arrangementene vi mener det er viktig å få med seg.

Arendalsuka er en viktig møteplass for politikere, næringslivet og andre samfunnsinteresserte, og i år igjen kan det se ut til at elektrifisering blir et hett tema.

Vi i Energi Norge avholder flere arrangementer på "Næringslivets Hus" (MØR Biffhus), som alle dreier seg om elektrifiseringen av Norge: 

Mandag kl. 16:00-17:30 diskuterer vi hvordan grønn hydrogen kan spille en rolle i et fornybart og fullelektrisk samfunn.

Tirsdag kl. 12:00-13:00 inviterer Elektroforum til debatt: Norge skal elektrifiseres - må landet dekkes av vindmøller for å lage all strømmen som kreves?

Tirsdag kl. 14:00-15:30 legger vi frem rapporten Veien til et fornybart og fullelektrisk Norge, med overlevering til statssekretær i Klima- og miljødepartementet, Atle Hamar.

Tirsdag kl. 16:30-18:00 blir det debatt med temaet: Debattklimaet i klimadebatten – hvorfor har frontene blitt så steile og hva kan vi gjøre med det? NB! Dette arrangementet finner sted hos Arendals Fossekompani, Langbryggen 9.

Onsdag kl. 14:30-15:30 diskuterer vi hvordan politikerne kan legge til rette for en mer proaktiv grønn næringspolitikk, slik at verdiskapings- og eksportpotensialet i elektrifiseringsprosjekter kan utnyttes.

Her finner du en fullstendig oversikt over arrangementer vi avholder og deltar på.

Flere tips fra Energi Norge

De som allerede er kjent med Arendalsuka vet at det er et mylder av arrangementer, debatter og møter å velge mellom. Nå har vi gjort jobben litt lettere for deg som er interessert i elektrifisering. Her er en liste med de arrangementene vi mener er viktig å få med seg:

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: