Energi Norge

Innhold

  • Energi Norge
  • Per Arne Vada ny næringspolitisk rådgiver i Energi Norge

Ny næringspolitisk rådgiver i Energi Norge

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Mann som smiler. foto

Per Arne Vada er ansatt som næringspolitisk rådgiver i avdelingen Nett og entreprenør i Energi Norge.

Fra september begynner Per Arne Vada som næringspolitisk rådgiver i Energi Norge. Hovedarbeidsområdene vil være innenfor kraftsystemet, blant annet de endringer som kommer nedstrøms med elektrifiseringen.

Vada kommer fra Statnett hvor han i dag er seksjonsleder for Operativ analyse i divisjon System og Marked. Han har også erfaring blant annet fra Landssentralen og samarbeidsprosjekter med de nordiske TSOene.

– Jeg er veldig fornøyd med å skulle begynne i Energi Norge, som jeg ser på som en viktig aktør for fornybarnæringen. Det er vemodig å slutte i Statnett, samtidig ser jeg frem til å utvide egen horisont og jobbe med næringspolitiske spørsmål for kraftsystemet og nye roller for aktørene, sier Vada.

Vada er 30 år og har sin formelle utdannelse fra Energi og miljø på NTNU, med et år ved UNSW i Sidney. Han har også studert samfunnsøkonomi etter mastergraden.

– Vi ser frem til å styrke Energi Norge med Per Arne på laget. Han har verdifull kompetanse som vil være svært nyttig for oss som medlemsorganisasjon og i arbeidet vi gjør for å bidra til at Norge blir det første fornybare og fullelektriske samfunn i verden, sier direktør for nett og entreprenør Kristin H. Lind i Energi Norge.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: