Energi Norge

Innhold

Erik Solheim på besøk i Fornybaren

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Erik Solheim, Fornybaren

Fornybaren er en ny podkast fra Energi Norge. I ukens episode får vi besøk av Erik Solheim, tidligere statsråd og leder for FNs miljøprogram.

Hvordan kan Norge gå foran i det grønne skiftet? Erik Solheim er gjest i Fornybaren for å snakke om fornybar omstilling.

Hvorfor skal vi droppe klimapessimismen? Hvordan kan Norge bli klimaleder gjennom elektrifisering? Hva slags relevans har den engelske tippekupongen når man skal forstå grønn omstilling? Ikke minst – hva skjer med vannkraft på Stortinget, og hva har egentlig en vaskemaskin å gjøre på internett? 

Energi Norge har nylig lansert podkasten Fornybaren. I podkasten vil programledere Bendik Solum Whist og Aslak Øverås utforske dagsaktuelle problemstillinger innen fornybar energi, elektrifisering, teknologi og europeisk klima- og energipolitikk.

Ukens gjest i Fornybaren er Erik Solheim. Solheim er tidligere SV-leder (1987-1997), miljø- og utviklingsminister (2005-2012) og leder for FNs miljøprogram (2016-2018).   

Du finner episoden hos AppleSpotifyAcastSoundcloud og de fleste andre podkastspillere. 

I tillegg er det opprettet en Facebook-gruppe for folk som lytter til Fornybaren. Her inviteres publikum inn for å stille spørsmål, diskutere med andre lyttere, foreslå temaer og gjester, og få rykende fersk info om nye episoder, samt lenker til sakene som diskuteres i podkasten. Velkommen inn! 

Abonner gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering! 

Her kan du spille av podkasten direkte:

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: