Innhold

Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Mann sitter og smiler foran en PC på et kontor. Foto

Foto:Bruce Mars / Pexels.com

I Energi Norge legger vi vekt på at alle medlemmer skal oppleve medlemskapet som nyttig og verdifullt. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

Advokattjenester med rabatt

Vi tilbyr en god avtale med advokatfirmaene Haavind og Wikborg Rein som har god kompetanse på energibedrifter. Avtalene gir våre medlemsbedriftene rett til 1 1/2 times gratis rådgivning per sak. Les mer om tilbudene her.

I tillegg kan du som medlem benytte deg av tilbudet fra Eurojuris om forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt. Det gis i tillegg en time gratis førstekonsultasjon. Eurojuris Norge har kontorer i 17 norske byer.

Forsikringer til svært gode betingelser

Du kan spare tid og penger ved å bruke NHO Forsikring. Dette medlemsgodet gir deg profesjonell rådgvining og forsikringer skreddersydd din bedrift. NHO Forsikring ved Söderberg & Partners har forhandlet på vegne av rundt 420.000 årsverk i medlemsbedriftene. Det betydelige innkjøpsvolumet gir veldig gode betingelser.

Gode rabatter på kurs og konferanser

Energi Norge er den største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen, med over 100 arrangementer årlig. I tillegg har du som medlem tilgang til både gratis kurs og kurs til medlemspris hos NHO som har ett av Norges beste kurstilbud for deg som arbeidsgiver.

Medlemsmøter

Som medlem får du delta gratis på medlemsmøter som regionmøter, generalforsamling og strategisamling samt opplæring av tariffavtaler.

Rådgivning

Du kan ringe oss, eller sende en e-post og få tips innen ulike HR-faglige områder. Det kan være spørsmål knyttet til strategisk HR, lokale lønnsforhandlinger, lokale særavtaler, jurdiske råd i kompliserte oppsigelsessaker med mer.

Vi gir også faglig og politisk rådgivning i et bredt sprekter i næringsrelaterte saker. 

Pensjon fra Storebrand til en god pris

NHO Pensjon gir alle bedrifter like gode avtaler uansett størrelse. Produktet er så populært at NHO har framforhanldet ytterlige reduksjon i prisene. Midlene i NHO pensjon investeres etter strenge bærekraftskriterier.  

Utvalg og fagfora

Det viktigste arbeidet med å utforme fornybarnæringens sysnpunkter og Energi Norges arbeidsområder er gjennom seks rådgivende utvalg og en rekke fagfora som dekker alle våre fagområder. Her er et bredt utvalg blandt medlemsbedriftene representert.

Foto: Jacob Lund - stock.adobe.com

Sakspapirer

Få tilgang i Teams

Energi Norges medlemmer har tilgang til vårt arbeid i Teams. 

Ønsker du tilgang kan du be om det direkte i Teams eller sende en epost til post@energinorge.no.

 Se alle tigjengelige medlemsfordeler på Arbinn.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: