Innhold

Vivi Mathiesen ny næringspolitisk rådgiver

Nyhet, Strømnett, Medlemskap og fordeler

Publisert

dame smiler. Foto

Vivi Mathiesen starter som næringspolitisk rådgiver i Energi Norge i slutten av mars.

Vivi Mathiesen blir næringspolitisk rådgiver innenfor kraftsystem og transmisjonsnett i Energi Norge. Hun kommer fra NVE og er på plass hos oss i slutten av mars.

Mathiesen kommer til Energi Norge med mer enn 20 års erfaring fra kraftsektoren, de siste seks årene som seksjonssjef for engrosmarkeder hos NVE og reguleringsmyndigheten.

Hos Energi Norge vil hennes hovedansvarsområde være innenfor kraftsystem og transmisjonsnett, med blant annet transmisjonsnettariffen og nettutviklingsplaner som konkrete saker.

– Jeg ser frem til å begynne i Energi Norge og kunne bidra til visjonen om et fornybart og fullelektrisk Norge. Dette er noe jeg brenner for – utviklingen av effektive og bærekraftige energiløsninger for fremtiden. Gjennom min nye rolle i Energi Norge får jeg muligheten til å arbeide for dette fra en litt annen vinkel enn jeg har gjort frem til nå, sier Mathiesen.

Energi Norge er også svært godt fornøyd med å få Mathiesen om bord.

– Vivi tilfører viktig kompetanse til vårt næringspolitiske arbeid. Hun har omfattende erfaring med markedsdesign og fornybarnæringen fra forvaltningssiden, og verdifull kompetanse fra både nordiske og europeiske selskap og organisasjoner innenfor energiområdet, sier direktør for nett og entreprenør Kristin H. Lind i Energi Norge.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: