Energi Norge

Innhold

Strømmens dag 2019 Foto: Apple.com

Lag en video med din elektriske favoritt!

23. januar feirer vi Strømmens dag og i den forbindelse inviterer vi alle som er under 19 år til å lage en videosnutt med sin favoritt-ting som går på strøm. De fem beste videoene vinner et sett med Apple Airpods 2!

Har du en absolutt favoritt-ting som går på strøm? Kanskje er det en mobiltelefon, et nettbrett eller en Playstation? Eller kanskje en elektrisk gitar, et keyboard eller en bærbar smart-høyttaler?

Bli med på en morsom konkurranse hvor oppgaven er å lage kort videosnutt med din elektriske favoritt. Det kan altså være hva som helst, det eneste kravet er at tingen må ha strøm for å fungere!

Om du velger å lage en morsom, dramatisk, spennende eller kreativ video er helt opp til deg. Her er det bare å slippe fantasien løs! Videoen skal være 60 sekunder eller kortere.

En jury vil vurdere alle bidragene og de fem beste videoene vinner et sett med Apple AirPods 2. Vinnerne kåres 31. januar.

  • For å være med i konkurransen må du legge den ferdige videoen ut på sosiale medier og tagge den med #strømglede eller #straumglede, slik at vi finner ditt bidrag.
  • Vi ønsker at du benytter Facebook, Instagram, YouTube eller TikTok.
  • Er du under 13 år må du få en av foreldre dine til å legge ut videoen for deg.
  • Har du privat konto slik at bare vennene dine kan lese innleggende dine, kan du legge inn videoen direkte som et innlegg på Strømmens dag sin Facebook-side.

Konkurransen arrangeres av Energi Norge.

Her finner du oss i sosiale medier

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne: