Dokumentarkiv

Vis filtrering

17 resultater

Type dokument
Velg område
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Bransjeveileder for HMS-statistikk - Sikker innrapportering

  All innrapportering av HMS-statistikk i kraftnæringen skal skje i henhold til samme veileder for å sikre identisk statistikkføring av nøkkeltall for helse, miljø og sikkerhet, og sammenligningsgrunnlag for egen og andre næringer.

 2. Kom i gang med HMS-løftet

  Med HMS-løftet gir vi i fornybarnæringen et løfte om å løfte oss på HMS. Hvert enkelt selskap skal bli bedre enn de er i dag.

 3. HMS-skilt

  Jeg som øverste leder har signert HMS-løftet (2021).

 4. Hvorfor likehel.no?

  Presentasjon som kan benyttes til prosjektinnsalg i egen bedrift.

 5. Sikkerhetskultur i kraftnæringen – hvordan kan denne endres?

  International Research Institute of Stavanger (IRIS) har utviklet målrettede tiltak for hvordan kraftnæringen kan jobbe for å redusere skader. Her følger en rapport om arbeidet. (2017)

 6. Masteroppgave: Lederes betydning for medarbeiders sikkerhet ute i felt

  I denne masteroppgaven fra BI analyserer Maria Benestad Astrup hvilken betydning leders rolle har for medarbeideres sikkerhet (mai 2016).

 7. Rammeavtale om IA-samarbeid

  Energi Norge og EL & IT Forbundet har inngått en rammeavtale om samarbeid om inkluderende arbeidsliv (IA) for perioden 2014-2018.

 8. Veileder: Bekledning i kraftnæringen

  En arbeidsgruppe i regi av Energi Norge har etter innspill fra medlemsbedrifter utarbeidet en guide for arbeidsbekledning i kraftnæringen.

 9. Veileder om innlevering og deklarering av farlig avfall

  Denne veilederen er utarbeidet påoppdrag fra Miljødirektoratet, som en del av arbeidet med å sikre at alt farlig avfall og radioaktivtavfall leveres og deklareres i tråd med bestemmelsene i forurensningsloven og avfallsforskriften. (2015)

 10. HMS statistikk for kraftnæringen

  Kantar TNS (tidligere TNS Gallup) gjennomfører hvert år, på oppdrag for Energi Norge, en undersøkelse blant medlemsbedriftene som resulterer i HMS-statistikk for kraftnæringen. (Oppdatert 2019)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt