Plukk og miks din opplæring!

Her ser du en oversikt over våre korte monotematiske e-læringskurs. Disse tilbyr relevant informasjon fra pålitelige kilder, til dels eksempler fra bransjen og peker på steder hvor du ellers finner relevant informasjon for å fordype deg mer i et tema.. Kursene er enten cirka 20min eller 40 min og du velger de temaene du er interessert i.  

Målgruppetagger hjelper deg å velge det tekniske nivået som passer deg.  

#IKT-fagperson står på kurs som går litt mer inn på det tekniske
#Beslutningstaker står på kurs som adresserer en informert leder eller beslutningstaker. Fortsatt litt teknisk, men ikke så mye som det som er kun for fagpersoner
#AlleKanBidra står på kurs som er laget for å øke kompetanse i allmennheten 
#Leder finner du på kurs som tilbyr mer strategisk informasjon 
#Ny_iBransjen markerer kurs som tar opp bransjens spesialiteter

Aktuelt

Kriseøvelse – Beredskap i praksis

Hele kraftbransjen øver - Fornybar Norge, Nettalliansen, Distriktsenergi, KraftCERT og Telenor har gått sammen for å spille dere gode. Vi møtes på Telenor Expo på Fornebu 20. - 21. november til en felles kriseøvelse! Vi gleder oss til å se deg!

Kultur og policyer

Inn i bransjens digitale univers

Her blir det litt teknisk

Hver og en kan bidra

Faglige spørsmål

Profibilde Ina Von Lucas
  • Ina von Lukas
  • Rådgiver

Praktiske opplysninger

Profilbilde av Marte Borge Lied
  • Marte Borge Lied
  • Prosjektkoordinator

Kommende arrangement

  1. Bygge Sikkerhetskultur

    Med et økende digitalt trusselbilde er det viktig å få hele bedriften til å bygge en sikkerhetskultur for å unngå at ansatte la seg lure til å åpne digitale dører for cyberkriminelle. I denne læringsenheten får du kunnskap om hva sikkerhetskultur er, hvordan du kan bygge den og hvor du finner hjelp med dette arbeidet.

  2. Finn dine blindsoner (Gratis)

    Siden starten av Ukraina krigen har hele kraftbransjen jobbet intenst med å forbedre cybersikkerheten. Men har du oversikt hvor langt du har kommet med å bli robust, motstandsdyktig og cybermoden? Har du oversikt over hvor du er godt rustet og hvor du mangler litt fokus? I "Finn dine blindsoner" introduserer vi to metoder som hjelper deg å få oversikt.