Bli medlem

Fornybar Norge er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i fornybarnæringen. Lurer du på om Fornybar Norge er riktig for din bedrift? Vi tar gjerne en prat med deg digitalt eller fysisk, så finner vi ut av det.

Som medlem i Fornybar Norge får du:

Politisk påvirkningskraft

Som medlem hos oss kan du komme med innspill til sentrale høringer, delta i våre bransjeråd og fagnettverk.

 

Advokattjenester og juridisk rådgivning

Trenger du bistand fra en erfaren arbeidsrettsadvokat, skjer det endringer i virksomheten eller har du en krevende personalsak du ønsker råd om? Våre advokater 
Nina Rivelsrød Aalborg og Trine Lise Elmholt Berget hjelper deg gjerne. Juridisk bistand  innen arbeidsliv er inkludert i medlemskontingenten.

Ta kontakt:

Fornybar Norges juridiske samarbeidspartnere

Våre medlemmer har rett på vederlagsfri juridisk rådgiving inntil 1,5 timer i året per sak. Henvendelser blir fordelt avhengig av spisskompetanse, satsingsområder og kapasitet.

Nina H.von Hirsch er juridisk koordinator for avtalene med advokatbyråene Haavind og Wikborg Rein.

Les mer om vårt medlemstilbud "Våre ekterne samarbeidspartnere".

Arbinn - Arbeidsgiververktøyet (Veiledere, maler, kurs og mer)

Her får du svar på spørsmål om ansettelser, kontrakter, ferie, permittering, karantene, smittevern, sykefravær og mye mer.

Som medlem er kompetansen til et av de største arbeidsrettslige fagmiljøene i landet tilgjengelig for deg døgnet rundt gjennom Arbinn.no - din bedrift får inkludert brukere til så mange ansatte som dere ønsker.

NHO - Norges største fellesskapet for bedrifter

Som medlem av Fornybar Norge vil du automatisk (*) være medlem i NHO -  dette medfører en rekke medlemsfordeler.

(* det er noen unntak som ikke er medlem av NHO).

Stordriftsfordeler på pensjon og forsikring

Gjennom NHO Forsikring kan du som medlem tegne solide bedriftforsikringer. Du får også gode pensjonstilbud gjennom NHO Pensjon. Vi forhandler avtaler på vegne av en stor medlemsmasse, og får stordriftsfordeler deretter. 

Kurs, konferanser og møteplasser

På våre konferanser kan du møte sentrale fagfolk og politikere. Vi gir deg både faglig påfyll og en god mulighet til å vedlikeholde og utvikle ditt nettverk. Se vårt tilbud av kurs og konferanser.

Haugaland Kraft

"Vi er med i Fornybar Norge og NHO fordi de store løftene som må skje i samfunnet og i vår industri må gjøres i samarbeid med de andre aktørene i bransjen vår. Gjennom vårt medlemskap får vi en god plattform for å etablerer relasjoner til andre selskap i bransjen og andre viktige interessenter som muliggjør det å løfte i fellesskap»

Bli medlem

Her kan du melde deg inn i Fornybar Norge og NHO

Legg inn org.nummer eller skriv inn navnet på bedriften din. Opplysninger om virksomheter hentes fra Brønnøysundregisteret og Proff AS.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Medlemssenteret

Få svar om bedriftens medlemskap, årsoppgave og tariffavtaler.

For rask og effektiv hjelp, chat med en av våre medarbeidere

 på hverdager kl 09:00 til 15:00.

Utenom åpningstid send en e-post til: