Innhold

Kurs og konferanser

Energi Norge er den største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen, med over 100 arrangementer årlig. I tillegg utvikler og leder vi store forskningsprosjekter på vegne av næringen, for å bidra til økt kunnskap og kompetanse. Energi Norge tilbyr også en bred portefølje av fagpublikasjoner.

PTK 2021 - blir i år et heldigitalt arrangement. Konferansen byr på tre dager innholdsrikt program og mulighet til å besøke utstillere virtuelt.

Velkommen inn i vår spennende digitale plattform som gir mange muligheter til interaksjon og faglig inspirasjon. Årets bonus er at du kan få med deg alle delsesjonene i opptak.  

Vis filtrering

21 resultater

Type arrangement
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 8. - 22. april 2021,

  Gratis webinarserie på Facebook

  Brexitavtalen - Innvirkninger for norsk kraftnæring?

  Bli med oss og våre eksperter når vi utforsker "Trade and Cooperation" avtalen mellom Storbritannia og EU, samt Norges rolle med sitt handlingsrom i EØS-avtalen.

 2. 20. april 2021,

  Digitalt

  Næringspolitisk verksted - Tariffering

  Få innblikk i nye nettleiemodeller fra medlemmer i Energi Norge. RME redegjør for status for arbeidet med forskriften.

 3. 21. april 2021,

  Digitalt

  HMS-veileder i innkjøp

  Er du opptatt av å få best mulig HMS ut av hver krone som brukes på innkjøp - da er denne introduksjonen til HMS-veilederen for innkjøp noe for deg.

 4. 23. april 2021,

  Digitalt

  Introduksjon til RDS Power systems

  Kurset gir en innføring i RDS (ISO/IEC 81346) standarden generelt, bruk i fornybarnæringen og spesifikt hvordan den kan anvendes på vannkraftanlegg.

 5. 27. april 2021,

  Webinar

  Elektrifisering av petroleumssektoren

  Norge er gjennom Parisavtalen forpliktet til å redusere utslippene av klimagasser og all klimapolitikk handler om å fjerne utslippspunkter. Dette webinaret drøfter svært sentrale spørsmål i diskusjonen om elektrifisering av petroleumssektoren.

 6. 4. - 6. mai 2021,

  Digitalt

  Produksjonsteknisk konferanse 2021

  Energi Norges største konferanse og kraftnæringens viktigste arena for utveksling av driftserfaring og presentasjon av nyvinninger innen drift, vedlikehold, tilsyn, miljø, sikkerhet, og fornyelse for produksjon - dam og vassdrag, maskin og elektro.

 7. 4. mai 2021,

  Digitalt

  Nordisk webinar om fleksibilitet

  Lurer du på hvordan danske, finske og svenske nettselskap jobber med å utløse fleksibilitet i kraftsystemet? Dette webinaret gir anledning til å høre om erfaringer og praksis med fleksibilitet direkte fra nordiske nettselskap.

 8. 4. mai 2021,

  Digitalt

  Tolkning av byggherreforskriften

  Byggherreforskriften er revidert og ny forskrift gjøres gjeldende fra 1/1-2021. Forskriften har vært revidert tidligere, og i 2010 var siste omfattende revidering.

 9. 11. mai 2021,

  Digitalt

  Forsyningsforskriften: Avvik i tilbud

  Dette todelte kurset vil fokusere på forbehold og avvik i tilbud, samt gjennomføring av forhandlinger etter forsyningsforskriften.

 10. 11. - 12. mai 2021,

  Digitalt

  Kurs,

  Datakvalitet og data management

  Hva er datakvalitet? Hvordan skaper du og bruker du data i forretningssammenheng? Hvordan sikrere du at dataene har den kvaliteten du trenger og som gjør at du kan stole på resultatene som genereres?

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Nyhetsbrev – Kurs og konferanser

Velg hvilke temaer du ønsker å motta informasjon om. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev om kurs og konferanser, samtykker du til å motta e-post med kurs og konferansetilbud innen gitt tema.

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Registrer din e-post og motta arrangementer fra 9 nyhetsbrev: