Fornybarnæringens skattedag 2024

Skattesystemet for energiselskapene er under kontinuerlig endring. Ny politisk behandling, avgjørelser av tvistespørsmål ved klager på ligningen og nye rundskriv med presiseringer, medfører behov for oppdatering.

Hva får du? 

Skattesystemet for kraftbransjen er mer aktuelt enn på lenge. De siste årene har regjeringen plutselig og på til dels sviktende grunnlag innført nye skatter og økt grunnrenteskatten på vann.
I dag er næringen vår under et større skattepress enn noensinne tidligere. Derfor vil årets skattedag også ha en litt mer politisk vinkling, i tillegg til det vanlige juridiske og rapporteringsfokuset. Viktige temaer blir det nye statsbudsjettet, grunnrenteskatt på vind og høyprisbidraget.  

Fornybarnæringens skattedag (tidligere Skatterett i energibransjen) er en viktig møteplass hvor skattesaker i fornybarnæringen diskuteres og løftes frem. Skatteetaten Storbedrift stiller med flere av sine saksbehandlere, og det blir både rom for diskusjon og mulighet til å møte sin egen saksbehandler. I tillegg kommer noen av de fremste advokatene og rådgiverne til å være tilstede med både egne innlegg og som bidragsytere i diskusjonen.

Hvem er det for?

Revisorer, regnskapsførere, advokater, jurister og medarbeidere som arbeider med skattespørsmål og selvangivelse. 

Det er mulig å delta fysisk eller via live stream (med forbehold om nok antall påmeldte digitale deltakere). 

NB! Temadagen kan bli godkjent som etterutdanning for revisorer og regnskapsførere.

 

Praktiske opplysninger

Informasjon og avbestillingsregler

Dette er et hybrid arrangement, dvs. at vi i tillegg til at det er fysisk på Thon Hotel Opera i Oslo, tilrettelegger vi for at du som ikke ønsker eller kan møte fysisk, også skal få med deg årets Skattedag gjennom streaming.
Det er samme deltakeravgift for fysisk og digital tilgang, men ved digital deltagelse er bevertning trukket fra.

Reise og opphold
Deltakeravgiften dekker ikke reise- og oppholdsutgifter. 

Presentasjoner
Lenke til presentasjoner vil bli sendt per e-post med evaluering i etterkant av arrangementet.

Avbestillingsregler
Ved avbestilling mer enn 30 dager før start gis full refusjon. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltageravgift. Fornybar Norge har ingen erstatningsansvar ved hendelser utenfor Fornybar Norge sin kontroll slik som streik, lockout, naturkatastrofer, terror eller andre uforutsette begivenheter.
Ved kjøp av early bird gis ingen refusjon, men du står fritt til å overføre din deltakelse til en kollega.

Relaterte arrangement