Fornybar Norge ansetter Trine Lise Elmholt Berget som ny advokat

Publisert

Fornybar Norge styrker sin kompetanse og kapasitet innen arbeidsrett, og har ansatt Trine Lise Elmholt Berget (35) som ny advokat.

Berget tiltrer stillingen 1. januar neste år, og vil hovedsakelig jobbe med rådgivning innen individuell og kollektiv arbeidsrett. Hun vil også arbeide med sentrale tarifforhandlinger.   

– Trine Lise kommer fra NHO-systemet, og har lang erfaring med medlemsrådgivning og veldig god kompetanse på arbeidsrett. Vi er svært fornøyde med å få henne med på laget og gleder oss til hun starter hos oss, sier Nina Rivelsrød Aalborg, direktør for arbeidsliv i Fornybar Norge.   

Berget kommer fra en stilling som advokat i NHO Mat og Drikke, der hun har jobbet de siste ni årene. Hun har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har tatt en etterutdanning innen kollektiv arbeidsrett ved Universitetet i Bergen.  

– Jeg gleder meg til å bli en del av Fornybar Norge og til å bli kjent med alle nye kollegaer. Det blir veldig spennende å få mer innsikt i fornybarnæringen, der medlemsbedriftene både fokuserer på og har en viktig rolle i det grønne skiftet, sier Berget. 

– Jeg ser også frem til å tilegne meg inngående bransjekunnskap slik at jeg kan fortsette med å gi god og praktisk bistand innenfor arbeids- og tariffrettslig spørsmål, samt å bidra til å fremme medlemsbedriftenes interesser innenfor det arbeidsgiverpolitiske området, legger hun til.  

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:
Profilbilde av Nina Rivelsrød Aalborg