Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

850 resultater

Type artikkel
Velg område
850 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Fornybar produksjon, Skatt og økonomi

  Vannkraft beskattes hardest av alle næringer

  Effektiv skattesats for nye vannkraftprosjekter er nesten fem ganger høyere enn for olje og gass og 2,5 ganger høyere enn for vanlig industri. Det viser beregninger utført av Thema Consulting Group.

 2. Nyhet, Rekruttering og kompetanse

  Kvinnelige toppledere samlet hos Tina Bru

  Nylig avholdt olje- og energiminister Tina Bru (H) en arbeidslunsj med 24 kvinnelige toppledere i energisektoren. Her diskuterte de hva som kan gjøres for å løse klimaproblemet og samtidig sikre verdiskapningen.

 3. Nyhet, Fornybar produksjon, Energibruk og klima

  Høyre vil satse på hydrogen

  Høyre vil etablere knutepunkter for hydrogen til transport og industri og ønsker nullutslippsferger mellom de nordiske landene. Et betydelig løft fra regjeringens utspill i sommer, mener Energi Norge.

 4. Nyhet, Strømnett, Strømmarked

  Pålitelig strømforsyning i 2019

  Strømforsyningen hadde en pålitelighet på 99,99 prosent i 2019. Det viser fersk statistikk fra Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME).

 5. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Brudd i tariffoppgjøret i fornybarnæringen

  EL og IT Forbundet har brutt forhandlingene med Energi Norge om tariffoppgjøret for 2020. Nå blir det opp til Riksmekleren å forsøke å finne en løsning.

 6. Nyhet, Strømmarked

  Strømguiden: Norge har sikker strømforsyning

  Nettselskapenes oppgave er å sikre at landets 350 000 kilometer med strømkabler og linjer fungerer, og bringer strømmen hjem til deg.

 7. Nyhet, Medlemskap og fordeler

  Fornybaren: Fra førstemaskinist til konsernsjef

  Hvorfor har Sverige flere kvinnelige toppledere enn Norge? Ukens gjest i Fornybaren er konsernsjef Liina Veerme i Salten Kraftsamband.

 8. Nyhet

  Årets kraftkvinne 2020

  Nå kan du nominere en kvinne i kraftbransjen til å bli Årets kraftkvinne 2020.

 9. Nyhet, Energibruk og klima

  Energi Norges nye vakthund i Brussel

  Birgitte Jourdan-Andersen overtar etter Eivind Hodne Steen som leder av Energi Norges brusselkontor 1. oktober. Hodne Steen blir vannkraftutsending for Statkraft i den europeiske bransjeorganisasjonen Eurelectric.

 10. Nyhet, Strømmarked

  Strømguiden: Ditt strømforbruk

  Vi bruker strøm til alle døgnets tider. Fra vi står opp om morgenen til vi legger oss om kvelden benytter vi oss av flere titalls elektriske apparater. Hva skulle vi gjort uten strøm?