Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

141 resultater

Type artikkel
Velg område
141 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Strømmarked

  – De ansatte er bedriftens viktigste lojalitetskort mot kundene

  Det er lettere sagt enn gjort å skape gode, trygge og lojale kundeforhold. Bård Brænde har forsket på nettopp dette, og han mener det viktigste er å starte med bedriftens ansatte.

 2. Nyhet, Strømmarked

  Snart i mål med nye strømmålere

  Ni av ti husstander har nå fått installert automatisk strømmåler. Majoriteten av strømkundene er godt fornøyde med målerbyttet.

 3. Nyhet, Strømmarked

  Flere bytter strømleverandør

  Det var fem prosent flere leverandørskifter blant husholdningskunder andre kvartal 2018 enn i samme periode året før. De høye strømprisene kan være en av årsakene.

 4. Nyhet, Strømmarked

  Fornybarnæringen trenger god finansiell krafthandel

  Fredag deltok Energi Norge og kraftselskapet BKK i et møte på Stortinget om oppfølgingen av Nasdaq-saken. Deltakerne vektla behovet for en grundig granskning for å sikre fortsatt velfungerende finansiell krafthandel.

 5. Nyhet, Strømmarked, Energibruk og klima

  – Opprinnelsesgarantier må videreføres og forbedres

  Oslo Economics’ utredning av opprinnelsesgarantier og varedeklarasjon for strøm er klar. OED vurderer nå endringer, slik at ordningen kan fungere bedre enn i dag.

 6. Nyhet, Strømmarked

  Viktige energisaker på EUs agenda i høst

  Aktiviteten i Brussel har tatt seg opp etter sommerferien, og høsten byr på mange viktige saker. Her er en statusrapport på hva som skjer nå og prioriterte saker fremover.

 7. Nyhet, Strømmarked

  Høstregnet gir lavere strømpriser

  Mens fyllingsgraden i vannkraftmagasinene går opp, er strømprisene på vei ned – i alle fall på kort sikt. Prisene har falt kraftig de siste to ukene.

 8. Nyhet, Strømmarked

  – Viktig å gjenreise tilliten til Nasdaq

  Krafttraderen Einar Aas' giganttap på kraftbørsen Nasdaq har påført andre kraftselskaper millionregninger. Energi Norge ønsker en gransking velkommen, og mener det blir viktig å styrke tilliten til børsen som har stor betydning for kraftmarkedet.

 9. Nyhet, Strømmarked

  Møte om Brexit og fremtidig energisamarbeid

  Energi Norge arrangerte denne uken et dialogmøte mellom britiske og norske myndigheter og næringsliv. Temaet var fremtidig energisamarbeid etter Brexit.

 10. Nyhet, Strømnett, Strømmarked

  Kundene må være med oss

  Postdoktor William Throndsen mener det kan bli utfordrende å få med seg kundene på den teknologiske reisen inn i fremtidens energisystem.