Jo Eirik Frøise blir ny teamleder for arrangementer i Fornybar Norge

Publisert

Profilbilde av Jo Eirik Frøise

Foto: Norsk Industri

Fornybar Norge styrker satsingen på konferanser og seminarer, og har ansatt Jo Eirik Frøise som ny teamleder for arrangementer.

Frøise tiltrer stillingen 1. november. Christina Søgård, som er direktør for Fornybarakademiet i Fornybar Norge, gleder seg til å få ham med på laget.  

– Fornybarakademiet leverer om lag 130 arrangementer per år. Vi har store forpliktelser og høyt tempo, og vi gleder oss til å få påfyll av kapasitet og nytenkning i vårt arrangementsteam som med stolthet og stødighet leverer gode, daglige medlemstjenester, sier Søgård.  

Frøise kommer fra en stilling som bransjesjef for organisasjon og samfunnskontakt i Norsk Industri, der han har jobbet i over 12 år. I Norsk Industri har han hatt hovedansvaret for Industrikonferansen i Bodø og Nordens største samferdselskonferanse, Transport & Logistikk, og har også jobbet med medlemsfordeler og verving av nye medlemmer.  

Frøise har tidligere vært både daglig leder og politisk rådgiver for Transportbrukernes fellesorganisasjon, og har vært innleid som hovedansvarlig for all logistikk også ved nasjonale arrangementer som VM på ski i Holmenkollen i 2011.  

I tillegg har han jobbet som journalist, hatt egen forlagsvirksomhet og har skrevet flere bøker. Han har også hatt internasjonale verv som representant for NHO på Business Europe i Brussel, den europeiske paraplyorganisasjonen for næringslivs- og arbeidsgiverorganisasjoner.  

Nå ser han frem til å ta fatt på nye utfordringer i Fornybar Norge. 

– Med gode kollegaer, solid kompetanse og nøyaktige forberedelser skal vi bidra til at fornybarlaget videreutvikler og skaper opplevelser som konferansedeltakerne husker og setter pris på, sier Frøise.