Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

21 resultater

Type artikkel
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Fagartikkel, Arbeidsrett og lønn

  Arbeidsrett og juridisk bistand

  Energi Norge bistår medlemsbedrifter i spørsmål som angår forholdet mellom bedriften og de ansatte. Det er viktig at en så tidlig som mulig får noen ”å sparre” med slik at en gjør de rette tingene med en gang i oppfølgingen av slike saken.

 2. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Fornyet kompetanse på individuell arbeidsrett

  Ståle Borgersen i Energi Norge har styrket sin kompetanse på individuell arbeidsrett. Nå håper han at medlemmene søker hjelp i Energi Norge hvis de opplever utfordrende situasjoner i rollen som arbeidsgiver.

 3. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Partene enige – storstreik avverget

  15 timer på overtid ble NHO og LO/YS enige om en ramme på 3,2 prosent i årets tariffoppgjør. Energi Norge inviterer til informasjonsmøte om årets oppgjør 26. april.

 4. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Lønnsoppgjøret 2019: Mekling på overtid

  OPPDATERT MANDAG 1. APRIL, kl. 13.00: Meklingen mellom NHO og LO/YS pågår fortsatt hos Riksmekleren. Her er en oversikt over hva du som arbeidsgiver må gjøre.

 5. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Disse bedriftene blir rammet ved streik

  LO og YS har i dag varslet hvilke bedrifter som vil bli berørt av streik dersom meklingen ikke fører frem. Tre av Energi Norges medlemsbedrifter blir berørt.

 6. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Lønnsoppgjøret går til mekling

  Partene ble ikke enige innen fristen torsdag 14. mars, det betyr at årets oppgjør går til mekling.

 7. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Lønnsoppgjøret 2019: Brudd i forhandlingene

  LO og NHO ble ikke enige innen fristen torsdag 14. mars, det betyr at årets oppgjør går til mekling. De fleste av Energi Norges medlemmer omfattes av årets mellomoppgjør.

 8. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Ny personopplysningslov trer i kraft 20. juli

  Det er nå besluttet at EUs personvernforordning (GDPR) skal gjennomføres i Norge. Den nye personopplysningsloven trer i kraft 20. juli 2018.

 9. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Husk å svare på medlemsundersøkelsen

  Energi Norge har denne uken sendt ut en spørreundersøkelse til nøkkelpersoner i alle medlemsbedriftene. Svarene er viktige for at vi skal kunne gjøre en enda bedre jobb for medlemmene.

 10. Nyhet, Arbeidsrett og lønn

  Vil du fortsatt motta informasjon om våre arrangementer?

  Grunnet ny personvernforordning sender NHO i disse dager ut et samtykkeskjema på vegne av Energi Norge. Ønsker du fortsatt å motta informasjon om våre kurs og konferanser må du gi ditt samtykke via eposten, eller registrere det her og nå.