Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

77 resultater

Type artikkel
Velg område
77 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Fagartikkel

  Standardavtaler

  Energi Norges standardavtaler er resultatet av forhandlinger mellom Energi Norge og Forbrukertilsynet. Disse kontraktene regulerer kjøp av varer og tjenester for strømkunder.

 2. Nyhet, Fagartikkel, Rekruttering og kompetanse

  NHOs kompetansebarometer 2019

  59 prosent av Energi Norges medlemmer har i stor eller noen grad et udekket kompetansebehov. Spesielt stort behov er det for ingeniørkompetanse.

 3. Nyhet, Fagartikkel, Rekruttering og kompetanse

  Stort behov for elektro- og dataingeniører

  56 prosent av Energi Norges medlemmer har i stor eller noen grad et udekket kompetansebehov. Elektro- og dataingeniører er mest etterspurt.

 4. Nyhet, Fagartikkel, Rekruttering og kompetanse

  NHOs kompetansebarometer 2018

  56 prosent av Energi Norges medlemmer har i stor eller noen grad et udekket kompetansebehov. Elektro- og dataingeniører er mest etterspurt.

 5. Fagartikkel, Rekruttering og kompetanse

  NHOs kompetansebarometer 2017

  NHOs kompetansebarometer er en årlig undersøkelse som kartlegger kompetansebehov for NHOs medlemsbedrifter.

 6. Fagartikkel, Energibruk og klima

  Veikart for grønn vekst i norsk fornybarnæring mot 2050

  Norges unike tilgang på fornybar energi, kombinert med ny teknologi og høykompetent arbeidskraft kan gjøre oss til verdens første fullelektrifiserte samfunn. Det er budskapet i fornybarnæringens veikart mot 2050.

 7. Fagartikkel, Fornybar produksjon

  Handlingsplan for vannkraften: "Fra arvesølv til fremtidsgull"

  Vannkraften er kanskje Norges eneste konkurransefortrinn som ikke lar seg kopiere av andre land. Det må vi utnytte til å skape arbeidsplasser og nye markedsmuligheter både på hjemmebane og ute i Europa, mener vannkraftprodusentene selv.

 8. Fagartikkel, Energibruk og klima

  Norge som verdens første fullelektrifiserte samfunn i 2050

  Fornybarnæringen har oppsummert sine mål og visjoner for 2050 i et nytt veikart som vil fungere som innspill til regjeringens kommende strategi for grønn konkurransekraft.

 9. Fagartikkel

  Sikkerhetskompetanse på IKT i kraftnæringen

  På bakgrunn av avdekket avvik i IKT-sikkerhet og sikring av driftskontrollsystemer i kraftnæringen, har NVE tatt initiativ til et toårig samarbeid med akademia og bransjeforeninger for å få til et kompetanseløft innen IKT-sikkerhet i bransjen.

 10. Fagartikkel

  Forskning: Status for informasjonssikkerhet i energiforsyningen

  Energi Norge deltar i referansegruppen for forskningsprosjektet "Informasjonssikkerhetstilstanden i energiforsyningen", som har som formål å undersøke sikkerhetstilstanden i norsk energiforsyning for elkraft og fjernvarme.