Energi Norge

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

34 resultater

Type artikkel
Velg område
34 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, HMS

  HMS-satsing i fornybarnæringen

  I fornybarnæringen skal det være trygt å jobbe, og alle skal komme friske og glade hjem. Styret i Energi Norge har derfor gitt sin tilslutning til en offensiv satsing på HMS.

 2. Nyhet, HMS

  Smittevernveileder for kraftforsyningen på plass

  Energi Norge, Samfunnsbedriftene og Norsk Fjernvarme har nylig utarbeidet en smittevernveileder for kraft- og varmeforsyningen.

 3. Nyhet, Fornybar produksjon, Strømnett, HMS

  NVE-forslag er krevende å gjennomføre

  NVEs forslag til endringer i kraftberedskapsforskriften vil kunne bidra til et sikrere kraftsystem. Energi Norge er positive til intensjonen i forslaget, men mener at et obligatorisk krav om bakgrunnssjekk vil bli krevende å gjennomføre.

 4. Nyhet, HMS

  HMS-statistikk: Laveste skadetall siden 2012

  I 2019 er det rapportert inn 182 skader med og uten fravær. Det er laveste antallet siden næringens skademåling startet i 2012. Antallet alvorlige skader går også betydelig ned.

 5. Nyhet, HMS koronaviruset

  Hjemmekontor gir økt risiko for svindel

  Store deler av den norske befolkningen jobber i disse dager hjemmefra og myndighetene ser nå en tydelig økning i målrettet svindel. Energi Norge oppfordrer medlemmene til å tenke på de ansattes IKT-sikkerhet.

 6. Nyhet, Strømnett, HMS koronaviruset

  Fornybarnæringen er i beredskap

  Mange av Energi Norges medlemsbedrifter har iverksatt sine beredskapsplaner for å sikre strømforsyningen i Norge. Her kan du får et innblikk i hvordan noen av selskapene jobber.

 7. Nyhet, HMS koronaviruset

  Kan din bedrift bidra med utstyr for smittevern til helsetjenesten?

  Se hva slags utstyr det er behov for og kontaktinformasjon om du kan hjelpe.

 8. Nyhet, HMS koronaviruset

  Samfunnskritiske funksjoner

  Justis- og beredskapsdepartementet har utarbeidet en liste over 14 samfunnskritiske funksjoner som ved behov bør ha tilbud om skole- eller barnehageplass for sine barn.

 9. Nyhet, Fornybar produksjon, Strømnett, HMS koronaviruset

  Slik påvirker viruset fornybarnæringen

  Hva gjør kraftprodusentene og nettselskapene for å sikre trygg strømforsyning når sykehusene og resten av samfunnet trenger det som mest? Her er svar på noen viktige spørsmål.

 10. Nyhet, HMS

  Deltaker på PTK syk av koronavirus

  En deltaker på Produksjonsteknisk konferanse (PTK) i Trondheim 2.-4. mars ble syk av koronavirus. Energi Norge har i dag varslet alle som var til stede på konferansen.